Kupatilo ove jeseni traži ravnotežu osnovnih elemenata & čistih linija

Nova kreativna snaga teče kroz sve proizvodne sektore donoseći nam neke potpuno nove koncepte opremanja – kupatilo u tom smislu ne predstavlja izuzetak...

Iako se 2021. godina polako ali sigurno bliži kraju, postoje neki novi stilovi i trendovi koji dolaze taman na vreme da nas podsete kako je potrebno pronaći ravnotežu između ponovnog rođenja i ponovnog otkrića. Koncepti slični u svojoj osnovi, odnose se na obnovu ali i razvoj dobro poznatih elemenata nameštaja za koje smo mislili kako nas više ne mogu ničim iznenaditi.

Pravo pitanje glasi – zašto bismo uopšte tražili od jednog klasičnog nameštaja za kupatilo da nas iznenadi? Na individualnom nivou, svi mi imamo mogućnost izbora kada su boje, materijali i teksture u pitanju, ali glavni cilj bar kada je opremanje kupatila u pitanju mora biti postizanje osećaja sigurnosti ali i topline.

Uz to, ovaj deo našeg doma mora biti dovoljno funkcionalan, u potpunoj harmoniji sa prirodom a da pritom nimalo ne žrtvuje svoje estetske kvalitete. Elegancija kupatila proističe iz ravnoteže njegovih osnovnih elemenata i čistih linija, a da pritom ništa unutar tog prostora ne ostavlja utisak razmetljivosti.

Ne zaboravimo pritom i širok spektar prilagođavanja kako stilova tako i materijala, jer se na ovaj način dobija sloboda potrebna za kreiranje idealnih rešenja u skladu sa potrebama korisnika.

Sve to, i mnogo više postiže se i pametnim izborom završnih obrada koje su se pokazale kao temeljna podrška u konfiguraciji modernih kupatila. Ukoliko tome dodamo modularne i prilagođene kompozicije kupatilskih elemenata, mogućnosti kombinovanja su praktično beskrajne!

Izvor: mereway.co.uk

Povezane teme