Kako će izgledati podovi u kupatilu u 2021. godini?

Kupatilo predstavlja vašu malu ličnu oazu mira i savršenstva.

Ili bi bar trebalo da bude tako. Trendovi postoje da bi se smenjivali a među njima uvek se pojave oni koji zasene sve druge. Bilo da je reč o bojama, nameštaju, materijalu ili formama, potrebno je da nešto od svega toga bude dovoljno posebno da se nametne kao ultimativni trend. Godina koja je pred nama, je ona u kojoj imamo priliku da pokažemo šta smo naučili dok smo boravili između četiri zida tokom prošle godine. Dakle, ako jednu prostoriju treba da pretvorite u mesto koje će vam pružiti užitak i relaksaciju, pod pretpostavkom da ona takva već nije, onda je to kupatilo.

Možda ste već razmišljali o izgledu svog kupatilskog nameštaja, o vrsti pločica na zidu, dekoru i svakako o tekstilu koji će ga krasiti, ali da li ste uzeli u obzir i pod kupatila? Iako većina nas ima običaj da zanemari podove u svom oruženju, od njih zapravo sve i počinje, svaka priča, svaki lep utisak. Našu današnju temu s toga posvećujemo podovima u kupatilu u 2021. godini.

PODNI PRELAZI

Najkraće rečeno hibridni podovi će biti opšti hit. Ako želite nešto moderno, nešto što ostavlja utisak i što budi svako usnulo okruženje, hibridni podovi su vaše rešenje. Svoju popularnost doživeli su pre par sezona a sada se vraćaju i čini se da izgledaju zanimljivije nego ikad pre. Šta predstaljaju hibridni podovi? To je zapravo kombinacija dva suštinski suprotna materijala. Po vašem izboru to mogu biti drvo i pločice, drvo i mermer, kamen i beton ili neka druga vama zanimljiva opcija.

Ako ste odabrali jednostavnu paletu boja za svoje kupatilo, hibridni pod je izvrsna ideja koja mu može dodati preko potrebnu teksturu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme