Izvrsne ideje za odlaganje proizvoda za ličnu higijenu u tuš kabini

Kada govorimo o urednosti prostorija u savremenom domu, čini se da je sa kupatilom najteže izaći na kraj.

Posebno izazovan je prostor u tuš kabini jer je potrebno pronaći dovoljno malu i praktičnu jedinicu za odlaganje, koja u isto vreme može da prihvati sve kupke i šampone koje koristite pri održavanju lične higijene.

Tuš kabina bi trebalo da bude vaša mala oaza spokoja i utočište kom pribegavate kada želite da sperete sa sebe sav umor i nesanicu. Samim tim neuredan prizor u ovom prostor je onaj koji u velikoj meri može da učini da se osećate nezadovoljno i da vam pokvari užitak. Kako se to ne bi više dešavalo donosimo vam danas fantastične ideje za organizaciju proizvoda u tuš kabini.

UGAONE POLICE

Ugaone police predstavljaju odličan način da se iskoristi obično vrlo mali prostor pod tušem. Ovakve police se obično postavljaju u nivou ramena i na njima je vrlo praktično odlaganje velike količine kupki i šampona. Takođe dodatna prednost ovih polica je u tome što su van domašaja dece. Različiti dizajni ovakvih polica daju vam mogućnost da pronađete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Plutajuće police su najpopularnija varijanta u poslednje vreme.

MREŽASTI ORGANIZATORI

Još jedan opcija za uredan prizor pod tušem dolazi vam u obliku mrežastih organizatora. Dostupni su vam u različitim veličinama i ne zauzimaju svojim prisustvom prostor pod tušem. Njihov dizajn vam dopušta da ga pričvstite za šipku koja drži zavesu od tuša ili u njegovoj neposrednoj blizini.

STILSKE POLICE

Ako volite stilska rešenja za odlaganje proizvoda u kupatilu police od drveta ili metala su dobra opcija za vas. Osim svog praktičnog dela one deluju i vizuelno privlačno, a na osnovu stila koji se proteže kroz vaše kupatilo možete da odaberete vrstu materijala od kog će biti napravljene. Ipak ono što treba da imate na umu je to da je drvenim policama pod tušem potrebna adekvatna zaštita dok je pri izboru metala potrebno da odarete inox jer je on jedini koji neće zarđati.

ZAVESE ZA TUŠ SA OPCIJOM ODLAGANJA

Proizvodi dva u jedan su takođe vrlo privlačna varijanta u malim kupatilima. Zavese za tuš kabinu koje sa svoje unutrašnje strane imaju džepove za odlaganje proizvoda za negu lica i tela, su vrlo praktična ideja.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte i brojne druge ideje za odlaganje prozvoda za ličnu higijenu pod tušem.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

 

Povezane teme