Harmonija mermera, mesinga i drvenih detalja za savršeno opremanje kupatila

Pozivamo vas da uronite u lepotu, harmoniju i čisti prestiž: Kreoo mermerne kade su stvorene s namerom da naša kupatila pretvore u prave spa centre koji nikog neće ostaviti ravnodušnim...

Priznajemo da ništa manje nismo ni očekivali od čuvenih italijanskih dizajnera. Njihove originalne i ekskluzivne interpretacije ovog vanvremenskog elementa gotovo da liče na nekakav mermerni ergonomski zagrljaj celog tela, istovremeno izražavajući jedinstvenu estetsku ličnost.

Šarm sirovog kamena u kombinaciji sa drvetom i metalom omogućio je ovoj kolekciji kada i umivaonika da postigne visoke estetske i funkcionalne rezultate. Samostojeće kade, nalik nekakvim modernim čaurama, savršene su za opuštanje i relaksaciju, dok ostatak elemenata karakterišu meki profili i vijugavi oblici. U tri proizvoda mermer i mesing, bronza ili topli delovi izrađeni od oraha i eukaliptusa su pomešani zajedno kako bi kolekciji dali poseban sofisticirani efekat.

Zanimljivo je pomenuti da je ova fenomenalna skulpturalna kada dostupna u čak šest različitih vrsta mermera, dok je cilindrični jedinstveni mermerni umivaonik dostupan u deset mermernih površina, od bele do sive, crne i zelene, za maksimalnu personalizaciju prostora.

Za kupatila visokog kvaliteta, Kreoo mermerni umivaonici pretvaraju ovaj milenijumski materijal u protagonistu savremenog dizajna. Upotreba avangardnih tehnologija, u kombinaciji sa finom ručnom završnom obradom, stvara izvanredne oblike, zajedno sa tankim površinama i jedinstvenim karakteristikama dizajna, i to u vidu ekskluzivnog završnog sloja, odnosno baršunastog osećaja na samoj površini.

Kolekcija je inspirisana prirodom i pod uticajem je zen minimalizma, pa se lako može kombinovani sa bilo kojim okruženjem kupatila i eventualno upariti sa ostalim minimalističkim elementima. Graciozni i monumentalni oblici kreirani su u saradnji sa vrhunskim dizajnerima, pa se za njih s punim pravom može reći kako predstavljaju autentična umetnička dela za život bez premca.

Izvor: kreoo.com

Povezane teme