Glamurozna kupatila pred kojima zastaje dah

Kupatila predstavljaju malu oazu savršenstva i mira u svakom domu.

Sve manje vremena za opuštanjem i odmorom, ističu potrebu za posedovanjem prostora koji deluje stilsko i raspoloženo. Kada nakon napornog radnog dana želite da se na kratko opustite i potopite sve svoje brige i probleme u toplu vodu i sapunicu, lepo uređeno kupatilo je ono koje će vam to omogućiti. Da li ste nekad razmišljali u pravcu glam i luskuznih kupatila?

Čak i sa vrlo malim ulaganjima moguće je stvoriti prelepo kupatilo u kom ćete se osećati poput filmske zvezde na crvenom tepihu, svaki put kada u njega zakoračite. Glamurozna kupatila su zapravo manje stvar luksuza, a više odraz stila i načina na koji volite sebi da ugodite. Pokazaćemo vam danas kako da svoje kupatilo učinite glamuroznijim.

ZIDOVI I PODOVI

Ne postoji bolji materijal za dekor zidova i podova u kupatilu od mermera. Bilo crni, beli ili sivi, mermer je bezvremenski materijal koji naglašava lepotu vašeg kupatila. Kompletno kupatilo u mermeru ili pojedinačni mermerni iskazi sasvim je svejedno, i zavisi zapravo od efekta koji želite da postignete. Kombinacije tamnijih podova i svetlijih zidova su takođe vrlo privlačne, jer čine prostor interesantnijim. Mermerne izvice oko kade su takođe dobra ideja jer uz vrlo malo truda doprinose lepoti kupatila. Osim toga prostor u tuš kabini, oko lavaboa ili iznad kade može biti ispisan meremerom za stilski glam utisak.

OGLEDALA

Neizostavan detalj glamuroznih kupatila su glam ogledala. Ona sa sjajnim okvirima, koja deluju tako odvažno i prostoru daju širu vizuelnu sliku. Podne ili zidne varijante sasvim je svejedno, dokle god su primetna ali nenametljiva u prostoru. Veliko prefinjeno vintage ogledalo savršeno je za glam utisak u kupatilu. Ogledala iznad kade su savršen detalj koji nedostaje kupatilu koje treba da izgleda prelepo.

KADE I LAVABOI

Pažljiv izbor dizajna kade i labavoa može da pretvori jednostavno kupatilo u glamurozno. Samostojeće kade su savršen način postizanja glam efekta, a ako zaista želite da uložite u vaše glamurozno kupatilo potražite kadu sa hladnim metalnim odsjajem. Bezvremenska ovalna bela kada je ništa manje atraktivna, a u kombinaciji sa lavaboom kojim se protežu metalni finiši stvorićete neverovatan prostor.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme