Elegantna pariska kupatila koja deluju bezvremensko

Ukoliko težite ka elegantnom izgledu svog doma, ono što vam treba je dodir pariskog šarma.

Prepoznatljiv po svojim čarobnim notama pariski stil predstavlja kombinaciju sofisticiranosti, vintage detalja i savremene lepote i elegancije. Na ovaj način pariski stil deluje bezvremensko i vrlo privlačno. Ideja koju ćemo danas sa vama podeliti odnosi se na vrlo prefinjema pariska kupatila.

IZBOR BOJA

Ako želite da oplemenite svoje kupatilo u pariskom stilu, trebaće vam paleta crnih i belih tonova, kao i neke neutralne nijanse. U svakom slučaju ne treba da preterujete sa tamnim nijansama, već ih jednostavno dodajte za suptilan kontrast. Ako volite mekše prikaze, potražite neke tople neutralne nijasne poput boje slonovače, oker i krem, pri čemu smeđa boja može da vam posluži za dodatak u vidu kontrasta.

NAMEŠTAJ

Ako želite da istaknete pariski stil u svom kupatilu potražite veličanstvenu kadu sa upečatljivim nogarama. Ako je to ipak previše za vas, savremena kada ovalnog izgleda će takođe poslužiti svrsi. Ukoliko preferirate u svom kupatilu ipak tuš kabinu crno-bela tehnika može da bude savršena za njeno uređenje. Kada je nameštaj u pitanju potražite vintage varijante nameštaja, stilske male stolove i stolice od metala, kao i graciozne komode ispod lavaboa. Pariski stil se fokusira na sofisticirane detalje s toga obratite pažnju da svaka sitnica bude skladno uklopljena.

DEKOR

Dekorišući svoje parisko kupatilo zaista ćete uživati jer u obzir dolazi sve ono što vas ostavlja bez daha – lepi kristalni lusteri, skulpture, umetnička dela na zidu, kamin, ogledala zanimljivog okvira, elegantne zavese i meke podne prostirke.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme