Držač za peškire postaje unikatan detalj u kupatilu zahvaljujući svom elegantnom dizajnu

Da i nešto tako jednostavno poput običnog držača za peškire može postati krajnje jedinstven detalj u gotovo svakom kupatilu dokaz je Pioli, najnoviji proizvod italijanske firme Antrax.

Pioli je projekat koji nam daje jedan potpuno originalan pogled na ovaj vid opremanja kupatila. Potpisuje ga dizajner Andrea Crosetta i cilj mu je da nam pokaže kako se klasično i moderno mogu bez ikakvih problema spojiti i dekoru za grejanje.

Pioli nas malo podseća na stepenice, malo na merdevine, i na taj način u startu povezuje dva različita nivoa. Svestran je i praktičan pa se za tili čas od jednog dosadnog elementa pretvara u pravo malo toplotno čudo koje se u svakom momentu može postaviti i na zid.

Njegove dve šine od karbonskog čelika su zapravo nosači na koje su pravougaone sekcije, odnosno takozvane stepenice merdevina, pričvršćene na krajnje nekonvencionalan način. Grupisane su u tri elementa od 40 ili 50 cm i karakteriše ih suštinska jedinstvenost koja je istaknuta crnom ili belom bojom, mada je model dostupan u više od 200 varijanti boja.

Držač za peškire koji u sebi krije moćni radijator dostupan je u hidrauličnoj ili električnoj verziji i kao što smo rekli može se krajnje lako instalirati na zid ili ostati slobodan na podu čime se samo još više izražava njegova posebnost. Ukoliko tome dodamo i visoke toplotne performanse kao i malu potrošnju energije, postaje jasno zašto je baš Pioli nešto što bi svaki dom trebao da nabavi čim pre.

Izvor: antrax.it

Povezane teme