Dekoracija kupatila u boji breskve

Boja breskve je vrlo jednostavna i suptilna, i kao takva idealna za korišćenje u prostoru kakvo je kupatilo.

Bilo da želite da mu poklonite samo jedan zid u ovom tonu ili da ga celog obučete u predivnu nijasnu breskve, vaše kupatilo će uz nju "progledati". Kao stvoreni za ženstvene prostore, tonovi breskve mogu poboljšati estetiku vašeg kupatila nezavisno od njegove kvadrature. Bilo da imate vrlo malo kupatilo, ili raspolažete sa luksuznim prostorom za negu svoje lepote, boja breskve će mu podariti poseban šarm.

Meka paleta pomešana sa smelim bojama ili čak klasična završna obrada uparena sa zlatnim odsjajima, učiniće da vaše kupatilo upravo zahvaljujući boji breskve deluje sveže i privlačno. Ova nežna boja je idealna za stvaranje prostora u kom će vam biti zadovoljstvo da boravite.

NAJBOLJI NAČIN KORIŠĆENJA BOJE BRESKVE?

Naglasite je u viktorijanskom stilu. Istaknuta živopisnim zlatnim tonom i lepim dizajnom, boja breskve je savršena za prikaz glam dekora. Cvetni otisci i lepa umetnička dela mogu vam pomoći pri kreiranju jedinstvenog stila u kupatilu uz boju breskve. Ono što ne biste trebali da preskočite je dodatak u vidu blistavih metalnih nijansi, kao i impresivnih lustera koji savršeno funcionišu sa ovom temom.

Boja breskve se ne sreće često u kupatilima, zbog čega imate proliku da stvorite jedinstven prostor. A ako ste ljubitelj eklektičnog stila ona je i više nego poželjna. Zidovi puni teksture, mešavina smeđih, sivih i smelih tonova breskve pretvoriće do juče jednostavno u zaista impresivno i poprilično izazovno kupatilo.

Ako niste sigurni za koju količinu ove boje ste spremni, predlažemo vam da svoje kupatilo u neutralnom koloru dekorišete detaljima u boji breskve. To mogu biti peškiri, tepisi, držači četkica za zube ili zavese za tuširanje. Ono čega ne treba da se plašite je to da bi ova boja mogla da bude nametljiva u prostoru u kom god obimu da je koristite.

Ž.J.

Izvor: Homedit

Foto: Pinterest

Povezane teme