Idealni radijatori za crno-bela kupatila koja nikada ne izlaze iz mode

Crno-bela u svim oblicima se slobodno može nazvati nekom vrstom estetske religije.

Bilo da je reč o modi, umetnosti, filmskoj industriji ili fotografiji, crno-bele kombinacije su uvek očaravale svojom jedinstvenom formom. Dizajn enterijera nije izuzetak u tom pogledu, a jedna od prostorija koja uvek dobija na značaju kada na sebe obuče ruho ova dva opozita svakako jeste kupatilo.

Bezvremeni stil kodiran tako da se u svakom periodu iznova i iznova poigrava kako sa oblicima tako i sa materijalima, savršeno se uklapa i u današnje, moderno doba.

Zahvaljujući njegovim performansama u ambijentima, kao i izraženim teksturama te oštrim kontrasnim kombinacijama, sve veći broj arhitektonskih i dizajnerskih studija se odlučuje da baš ovakve projekte preuzme i obogati što savremenijom tehnologijom.

Danas su našu pažnju privukli Antrax IT radijatori koji ne samo da su napravljeni od inovativnih materijala već su istovremeno krajnje originalni kada je o oblicima reč.

Svaki radijator je najpre funkcionalan a opet i atraktivan, pa se za njega pre može reći da je deo unutrašnjeg nameštaja koji se neprimetno stapa sa svojim crno-belim okruženjem.

Ova italijanska firma je posebno ponosna na svoja četiri modela, a to su Tubone, Teso, Pioli i Tif radijatori. Svaki od ovih modela počiva na gore pomenutom dualizmu iako se zapravo može naći u preko 200 varijanti boja.

Kao što i sami možete videti, ovi radijatori se mogu instalirati kako horizontalno tako i vertikalno, a neki od njih dostupni su i u vodenoj ali i u električnoj verziji.

Bilo da se radi o klasičnoj varijanti ili o onoj proširenoj (sa nastavcima za peškire) jasno je da se radi o krajnje interesantnim i originalnim predmetima koji svakako zaslužuju da budu deo svakog kupatila.

Izvor: antrax.it

Povezane teme