BLUBLEU - Hidromasažne kade

Obraćajući pažnju na zahteve kupaca, BluBleu nudi rešenja za svaku sredinu, od najmanje do najveće...

Inovacija podrazumeva atraktivan, zavodljiv i elegantan dizajn u kombinaciji sa avangardnom tehnologijom razmišljanja u pogledu prostora, tako da svaki detalj pruža maksimalan komfor. BluBleu kreacije, pravi nakit za kupatilo, nastale su iz stalne potrage sa uvek istim ciljem, a to je uspešno interpretiranje savremenih trendova i maksimalna sloboda kombinovanja materijala i rešenja za prijatan dobrobit i relaksaciju.

Kako sve više firmi počinje da vizualizuje kupatila kao oblast za popustljivost i življenje, BluBleu koncept ima tendenciju da održava ovu filozofiju. Ova italijanska kompanija trudi se da ubaci žive boje, sportske naslone za glavu, a neki čak imaju rešenja za skladištenje podataka ugrađenih u njih.

Osnovana 1989. godine kompanija koja pripada Calpeda grupi, sa sedištem u Italiji, lider je u proizvodnji električnih pumpi, a BluBleu je sektor za hidromasažne kade. Visok tehnološki nivo zajedno sa inovativnim instrumentima i kreativna upotreba novih materijala dozvoljavaju da kolekcije radikalno menjaju koncept kupatila, prilagođavajući se pritom, stalnoj promeni trendova.

Povezane teme