Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Većina zvučnika je dizajnirana da bude estetski prijatna, ali ipak ostaje očigledno da se radi o zvučnom uređaju, zar ne?

Pa i ne baš. U poslednje vreme, svedoci smo da se dizajn ovih uređaja konstantno menja, pa tako sada postoje zvučnici koji su u stanju da se elegantno kamufliraju u okolinu, posebno ako želite nešto što se savršeno poklapa sa izgledom vaše sobe. Na nedavno završenom Consumer Electronics Show (CES) 2024, Samsung je otkrio svoj najnoviji inovativni uređaj - The Music Frame, koji bi uskoro mogao postati elegantan dodatak vašem zidu.

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike. Sa svojim fizičkim okvirom, imate mogućnost da umetnete svoju omiljenu fotografiju ili sliku, pritajeno stvarajući iluziju da je na vašem zidu običan umetnički okvir. Iznenadićete svoje goste kada shvate da se iz ovog prelepog okvira čuje predivna muzika!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Schofield (@qbking77)

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima, Music Frame nema digitalni ekran, što vašu prezentaciju čini potpuno analognom i lako promenljivom, s obzirom na to da se otisci koji se koriste za umetničke prikaze lako uklanjaju i zamenjuju. Dimenzije samog okvira iznose 12,9 x 12,9 inča, sa prostorom za prikaz od 8 x 8 inča. Unutar ovog elegantnog okvira nalazi se šest zvučnika, uključujući dva vufera, dva visokotonca i dva srednjetonska drajvera.

Dodatno, uključeni su i talasovodi koji omogućavaju širenje zvuka u većim prostorijama, a zahvaljujući inteligentnoj obradi zvuka, doživećete izuzetno "premium audio iskustvo". Povezivanjem sa Samsung televizorima i zvučnim trakama, Q-simphony tehnologija će vam pružiti impresivan surround zvuk. Sa samo jednim tankim kablom za napajanje, koji se povezuje sa utičnicom, i opcijom povezivanja putem Wi-Fi-ja ili Bluetooth-a, Music Frame je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Krol (@jake31krol)

Ovo nije prvi put da Samsung kombinuje funkcionalnost sa estetikom. Ranije su predstavili Frame TV, koji se može pohvaliti prilagodljivim okvirima, mat ekranom i umetničkim delima koja mogu krasiti ekran kada ne koristite televizor. Očekujemo da će i The Music Frame postati sinonim za funkcionalnost i eleganciju u svetu modernih audio uređaja.

Povezane teme

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...

03.03.2024 Tehnika

Nova era u dizajnu enterijera: pametni monitori LG MyView

Integracija webOS operativnog sistema čini ove monitore praktično pametnim televizorima, pružajući korisnicima pristup različitim servisima za strimovanje i produktivnim aplikacija...

29.02.2024 Tehnika

Kompletno audio - vizuelno iskustvo: gramofon koji menja boje

Gramofon je napravljen od akrilnih LED svetala i menja boju dok je u upotrebi, krećući se od narandžastih i crvenih nijansi zalaska sunca do neonsko roze i zelene koja podseća na n...