Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova simpatična prenosiva grejalica je idealan tehnički izum za sve zimogrožljive ljude...

Da, dobro ste čuli! Ova simpatična prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

Svi vole da pričaju o tome kako je zimski period prelep i koliko sneg može biti uzbudljiv, ali većina ljudi priznaje da je zima za njih ipak, previše hladna. I nažalost, za njih praznici koji nastupaju ne utopljavaju atmosferu previše. Ako su vam u zimskom periodu prsti previše ukočeni da biste kucali pravilno i brzo, noge konstantno hladne, nos uvek otečen i vlažan, onda je ova mini grejalica idealno rešenje za vas.

Održavanje centralnog grejanja na visokom nivou može predstavljati veoma skup sport, posebno ako posedujete stariju i prilično istrošenu stolariju i izolaciju, dok grejanje na struju ponekada može osiromašiti i manju državu, tako da je italijanski dizajner Marko Zagaria kreirao veoma jeftinu, ekološki ispravnu i neverovatno efektnu grejalicu za ličnu upotrebu.

Grejalica Egloo koristi samo tri sveće kako bi proizvela toplotu za prostor do 19 m2 i zagreje ga za samo nekoliko minuta. Ova pametna naprava može da obezbedi toplotu pet sati, prilikom jednog punjenja, ali nastavlja da emituje akumuliranu toplotu i nakon što sveće izgore.

Podešavanje grejalice Egloo na savršenu temperaturu, definitivno traje kraće od borbe sa termostatom modernih grejnih tela. Jednostavno postavite sveće unutar baze i zatim ih preklopite sa metalnom mrežom i dve kupole. Akumulirana toplota iz unutrašnjosti se polako i ravnomerno oslobađa kroz vrh unutrašnjih kupola, tako da je osetite gotovo odmah po aktiviranju grejalice.

Iako je originalna grejalica Egloo kreirana uglavnom od ofarbane terakote, kompanija je nedavno na tržište izbacila liniju predivno dizajniranih metalnih kupola, kako bi njima dodala toplotu i dekorativnu lepršavost vašem domu.

 

Povezane teme

05.04.2024 Tehnika

Nova Husqvarna robotska kosilica sa ugrađenim GPS sistemom

Smanjeni troškovi rada, poboljšana efikasnost i dosledno dobro održavan travnjak čine Automover 520 EPOS nezaobilaznim alatom za negu travnjaka u budućnosti.

02.04.2024 Tehnika

Ekskluzivna kolekcija tastatura inspirisana Naruto Shippuden univerzumom

Higround donosi Narutov svet direktno u vaše ruke sa svojom najnovijom kolekcijom perifernih uređaja, predstavljajući ekskluzivnu liniju tastatura, podloga za miša i još mnogo toga...

30.03.2024 Tehnika

Savršenstvo estetike i tehnologije u sklopivom Bluetooth mišu

Inspirisan geometrijom origami preklopa, OriMouse pruža udobno držanje i visoku preciznost, a istovremeno održava svoj prepoznatljivi ravan oblik.

27.03.2024 Tehnika

LG CineBeam K: revolucionarni prenosivi projektor sa rotirajućom ručkom

LG CineBeam K projektor je dizajniran da upotpuni životni stil korisnika, nudeći maksimalnu prenosivost sa svojim kompaktnim dizajnom koji sadrži ručku koja se može rotirati za 360...

24.03.2024 Tehnika

ErgonBand: revolucionarni dizajn koji vaš Apple Watch čini praktičnijim

Ergonomski dizajniran za sportsku upotrebu, ovaj dodatak omogućava korisnicima da lako pregledaju sat čak i dok su u pokretu.

21.03.2024 Tehnika

Preslatki Doli robot je savršen spoj zabave i učenja za sve generacije

Doli robot je više od obične igračke - on je saputnik koji može da odgovori na vaše zahteve, pruži radost svojim interakcijama i čak vam pomogne u učenju novih veština.

18.03.2024 Tehnika

Stop alergijama: robot usisivač koji čisti i dezinfikuje vaš krevet

X1 Robot Bed Vacuum je revolucionarni robotski usisivač za krevet koji koristi inteligentnu tehnologiju kako bi temeljno očistio vaše krevete i sofe od svih nečistoća i alergena.

15.03.2024 Tehnika

LEGO vintidž radio: spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Napravljen od preko hiljadu LEGO kockica, ovaj starinski radio ima tajni poklopac na poleđini koji vam omogućava da gurnete pametni telefon unutra.

12.03.2024 Tehnika

L'Oreal Airlight Pro: visokotehnološki fen za kosu koji troši manje električne energije

Airlight Pro nedavno je predstavljen na Consumer Electronics Show-u kao "alat za sušenje kose sledeće generacije", namenjen kako profesionalcima u frizerskim salonima, tako i običn...

09.03.2024 Tehnika

Samsungov Ballie Smart Home Robot sada funkcioniše i kao projektor

Prvi put predstavljen pre tačno četiri godine, Samsungov pametni kućni robot Ballie brine o svakodnevnim poslovima, čineći život praktičnijim.

06.03.2024 Tehnika

Dyson Supersonic R: redizajniran za precizno sušenje i oblikovanje kose

Dizajniran da bude upola manji od originalnog Supersonic-a, r – koji je simboličan za njegov oblik nalik malom slovu "r", smatra se najlakšim i najpreciznijim fenom za kosu kompani...