VEKA - 25 godina uspešnog poslovanja na našem tržištu

Kompanija VEKA je obeležila 25 godina postojanja na tržištu Srbije i regiona.

Za svoje partnere i saradnike organizovali su seminar i proslavu u hotelu “Fruške Terme” u Vrdniku, u periodu od 28. novembra do 1. decembra. Čestitamo kompaniji VEKA na dosadašnjem radu i postignutim rezultima. U nastavku teksta smo pokušali da približimo atmosferu sa seminara i proslave.

VEKA partneri su imali priliku da se edukuju i informišu o svim inovacijama kompanije na tržištu PVC profila, rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu, marketinškoj i prodajnoj strategiji, benefitima koje VEKA nudi za svoje partnere i o budućim projektima i planovima.

Predstavili smo novi sistem profila AluConnect, novi koncept čeličnog ojačanja, izmene u sistemu VEKAMOTION, kao i novi klizni sistem VEKAMOVE.

VEKA podstiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije i time postaje inovator u čitavoj branši. U velikoj meri fokusira se i na digitalni svet. Mnogo lakšem i bržem radu doprinosi naša moćna online platforma WinDoPlan. Sa svojim sestrinskim kompanijama TEXINO i DBS, VEKA je aktivno uključena u stvaranje koncepta pametnih kuća i digitalizaciju čitave industrije - za tehnologiju inteligentnih kuća i brže, stabilnije i ekonomičnije procese u izradi prozora i vrata.

VEKA je svoju visoku poziciju na tržištu PVC stolarije ostvarila prvenstveno zahvaljujući vrhunskom kvalitetu profilskih sistema za prozore, vrata, roletne i klizne sisteme, koje kompanija razvija i proizvodi još od 1969. godine, skoro punih 55 godina.

Partnerska mreža kompanije VEKA u Srbiji i regionu je velika, profesionalna i efikasna. Kao lider na tržištu, VEKA snabdeva svoje partnere vrhunskim profilima, ali pored toga pruža i veliki broj relevantnih usluga, kao podršku u svakodnevnom poslovanju. Kao jedna od najuspešnijih porodičnih kompanija u Nemačkoj, veoma ceni partnersku saradnju i dugogodišnje, stabilno i uspešno zajedničko poslovanje. Kako bi se održao jedinstven nivo kvaliteta i odgovorilo potrebama sve zahtevnijeg tržišta, kompanija ulaže u istraživanje i razvoj - a time i u budućnost proizvoda i u jaku poziciju VEKA partnera.

VEKA koncept partnerstva podržava proizvođače PVC prozora i vrata u svim oblastima, počev od savršenog proizvoda, veoma efikasne isporuke, logistike, optimizacije proizvodnje i IT usluge, do prodaje i marketinške podrške, širokog programa obuke i seminara i razvoja novih strategija kompanije. Sve naše sadašnje i buduće strategije, proizvodi, sistemi i usluge imaju za cilj da našim partnerima pruže dugotrajnu sigurnost i orijentaciju, a da kompanija VEKA i ubuduće bude njihov siguran dobavljač profilskih sistema.

VEKA je takođe posvećena zaštiti životne sredine, pa su održivost i reciklaža njene veoma bitne aktivnosti.

Seminar je završen svečanom večerom na kojoj se regionalni predstavnik kompanije, Vladimir Tasevski, zahvalio partnerima, spoljnim saradnicima, prisutnim članovima kompanije VEKA iz Nemačke i svom timu iz predstavništva. Dodeljena su priznanja partnerima za 10, 20 i 25 godina saradnje. Atmosfera je bila veoma prijatna, uz veselu muziku i neizbežnu tortu i duvanje svećica povodom 25. rođendana predstavništva.   

Narednog dana usledila je organizovana poseta i ručak u restoranu vinske kuće Kovačević, uz prijatne zvuke vojvođanskih tamburaša.

Kombinacijom vrhunskog VEKA PVC profila za prozore i vrata, izvarednih zaptivki, okova i funkcionalnog termoizolacionog stakla, dobija se savršen prozor koji ispunjava sve uslove modernog građevinarstva: visoku energetsku efikasnost, odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, estetiku, dugovečnost, lako korišćenje i održavanje i visok stepen sigurnosti. Slobodno se obratite proizvođačima VEKA stolarije, a oni će vam pomoći da odaberete prozore i vrata u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Povezane teme

03.04.2024 Gradnja

Futuristička gradnja vredna pažnje: aerodrom u obliku ptice

Aerodrom Lišui se smatra "šumskim gradom" jugozapadne provincije Džeđijang, poznat po svojoj bujnoj vegetaciji i prelepim dolinama.

31.03.2024 Gradnja

Inovativni akustični apsorber visokih performansi izrađen od recikliranih materijala

Ovo remek-delo akustične tehnologije visokih performansi ne samo da apsorbuje zvuk, već takođe uklapa estetiku prirodnog sveta u svaku prostoriju u kojoj se nađe.

28.03.2024 Gradnja

Budućnost gradnje: ekološki prihvatljiva hibridna rešenja

Projekat spaja visoku i nisku tehnologiju kako bi stvorio hibridna rešenja koja su ne samo efikasna već i ekološki prihvatljiva.

25.03.2024 Gradnja

Počeli radovi na rekonstrukciji tržnog centra Ušće

Nakon dugog iščekivanja, projekat rekonstrukcije najpoznatijeg tržnog centra u Beogradu napokon je dobio zeleno svetlo i radovi mogu da počnu!

22.03.2024 Gradnja

Zašto su prozori izrađeni po meri pametna odluka tokom procesa gradnje?

Često zanemareni kao samo funkcionalni elementi, prozori imaju moć da transformišu izgled i atmosferu vašeg doma. Oni nude mogućnost da unesete prirodno svetlo, spektakularne pogle...

19.03.2024 Gradnja

Produžetak Bulevara Zorana Đinđića u bloku 20 je konačno otvoren!

Nova saobraćajnica u bloku 20 na Novom Beogradu se prostire na 420 metara i ima po tri trake za svaki smer, kao i obostrane trotoare i biciklističke staze.

16.03.2024 Gradnja

Početak obnove trga Nikole Pašića: osveženje urbanog središta

Obnova trga neće značajno menjati njegov trenutni izgled, već će se fokusirati na takozvane funkcionalne intervencije.

13.03.2024 Gradnja

10 najboljih opcija podova za vaš dom u 2024. godini

Sa tekućim inovacijama u industriji podnih obloga, i vlasnici kuća i dizajneri imaju pristup mnogo uzbudljivoj paleti opcija u godini koja je pred nama.

10.03.2024 Gradnja

Održivi materijali iz mora: revolucija u građevinskoj industriji

Danas se mnoga istraživanja i razvojna praksa fokusiraju na kreiranje materijala koji su bazirani na biološkim izvorima, koristeći otpad i nusprodukte iz proizvodnje hrane kao pote...

07.03.2024 Gradnja

Inspirativna kolekcija keramičkih podnih i zidnih obloga inspirisana visokom modom

U svetu dizajna enterijera, nove kolekcije Iris Ceramica predstavljaju višestruke i eklektične površine koje transformišu različite inspiracije u prostore sa izražajnom ličnošću.

04.03.2024 Gradnja

Prvi pogled na stambeno - poslovni kompleks Tempo Tower na Bežanijskoj kosi

Kompleks "Tempo Tower" dominiraće svojim modernim izrazom, sa tri volumena na zajedničkoj osnovi i najvišom kulom od 34 sprata.