Inspirativna kolekcija keramičkih podnih i zidnih obloga inspirisana visokom modom

Sa eksperimentalnim predlozima i ručno osmišljenim projektima visoke mode, ove keramičke površine nude beskonačne mogućnosti za dizajn enterijera...

U svetu dizajna enterijera, nove kolekcije Iris Ceramica predstavljaju višestruke i eklektične površine koje transformišu različite inspiracije u prostore sa izražajnom ličnošću. Na ovogodišnjem sajmu keramike, keramička umetnost je otišla korak dalje i otkrila svoj širok spektar mogućnosti kroz eksperimentalne predloge kao što su Theke obloga, ručno osmišljeni projekat visoke mode Citta di Faenza i kolekcije Diesel Living with Iris Ceramica.

Kolekcija Theke predstavlja ambiciozan poduhvat brenda Iris Ceramica, istražujući granice i reinterpretirajući jezike i materijale kako bi otkrio nove dimenzije dizajna. Inspirisan tradicionalnim tepisima, kamenjem, metalima, drvetom i bojama, Theke donosi raznolikost i bogatstvo u dizajn. Ovaj spoj prirode, tehnike, zanata i inovacija stvara izuzetnu kolekciju keramičkih površina koje pružaju beskonačne mogućnosti kombinovanja.

 

Kroz upotrebu najnaprednije 3D tehnologije nazvane Sinkcera, postiže se nivo slojevitosti i čulnosti koji ranije nisu bili mogući. Materijal dobija pulsirajuću kompleksnost sa chiaroscuro efektima, pružajući jedinstvene taktičke senzacije.

Bottega d'Arte, inspirisan ručnim radom i visokom modom, predstavlja kolekciju zidnih obloga koja je zauvek promenila koncept keramičkih površina u unutrašnjem uređenju. Nova završna obrada "Citta di Faenza" obnavlja duh originalne kolekcije, fokusirajući se na reinterpretaciju klasičnog GEO dekora.

Diesel Living with Iris Ceramica nastavlja svoj jedinstveni narativni pristup, eksperimentišući sa raznolikim estetskim uticajima i materijalima kao što su mermer, metal, beton, PVC i tkanina. Kroz sedam novih kolekcija, Diesel Living with Iris Ceramica stvara fascinantne površine koje privlače pažnju svojom dubinom i raznovrsnošću.

 

Povezane teme

09.05.2024 Gradnja

Prozori i prirodna svetlost

Pravilno korišćenje svetlosti utiče na naše raspoloženje, volju i energiju, dok njegova odsutnost može imati negativne posledice.

06.05.2024 Gradnja

5 inovativnih primera za održivu upotrebu plastike u procesu gradnje

Mnoge kompanije su već razvile fascinantne tehnologije koje omogućavaju recikliranje plastike i njen preobražaj u funkcionalan (i lep) građevinski materijal.

03.05.2024 Gradnja

Podovi dekorisani u šahovskom stilu

Postavljanje parketa ili pločica sa šahovskim motivom jedan je od najednostavnijih projekata za efektivno renoviranje enterijera – upadljiva šara će za tren oka razbiti monotoniju...

29.04.2024 Gradnja

Čarolija Selfi mostića: nova atrakcija u blizini Kule Beograd

Ova nova atrakcija na području Kule Beograd predstavlja magnet za sve posetioce koji žele da dožive jedinstveno iskustvo uživanja uz reku.

26.04.2024 Gradnja

7 saveta za bezbedne električne instalacije

Loši poslovi renoviranja mogu predstavljati pravu zbrku i uneti nesigurnost u vaš dom, ali problemi sa električnim instalacijama mogu doći kao ozbiljan zdravstveni i bezbednosni ri...

23.04.2024 Gradnja

Bakar kao materijal budućnosti

Bakar ima beskrajne fizičke, hemijske i mehaničke osobine i kao rezultat toga, nalazi se u različitim poljima dizajna i arhitekture.

22.04.2024 Gradnja

Zamena dotrajale stolarije smanjuje račune za struju

Pored racionalizacije korišćenja električnih uređaja u domaćinstvu, najbolji i najefikasniji način da umanjite račune za struju u svom domu je zamena stolarije, a proleće i leto su...

18.04.2024 Gradnja

Ovako će izgledati park i podzemna garaža kod renoviranog hotela Bristol

Sa luksuznom podzemnom garažom, preuređenim parkom i bogatim sadržajima, ova revitalizacija obećava da će postati novo srce ovog dela Beograda.

12.04.2024 Gradnja

Novi Beograd dobija novi Nacionalni Bokserski Centar

Nacionalni bokserski centar naći će svoje mesto iza stambenih blokova u Ulici Ivana Ribara, nedaleko od tramvajske okretnice, na prostranoj parceli od oko 22.000 m2.

09.04.2024 Gradnja

Zelene inovacije u keramičkim oblogama: put ka održivim prostorima

Za razliku od mnogih drugih opcija za podne i zidne obloge, keramičke pločice visokog kvaliteta mogu izdržati šetnju, odolevati mrljama i trajati decenijama uz minimalno održavanje...

03.04.2024 Gradnja

Futuristička gradnja vredna pažnje: aerodrom u obliku ptice

Aerodrom Lišui se smatra "šumskim gradom" jugozapadne provincije Džeđijang, poznat po svojoj bujnoj vegetaciji i prelepim dolinama.