Kako kreirati žarišne tačke u enterijeru?

Iako nikada ne možete biti sigurni kada će kreativna inspiracija doći, ponekad je lepo osloniti se na isprobane i istinite principe kada prvi put započinjete opremanje svog enterijera...

Neki principi dizajna enterijera su istiniti bez obzira na projekat; nije važno da li se bavite brzim renoviranjem sobe ili planiranjem prostora za potpuno novi dom. Uključivanje takozvane žarišne tačke u celu priču, kao i dalje projektovanje oko nje jedan je od ključnih principa dizajna enterijera.

Mali i veliki prostori će vam podjednako ponuditi mogućnost da prikažete fokusnu tačku i koristite je za isticanje posebnog karaktera doma, kao i spajanje elemenata dizajna koji se koriste na drugim mestima u kući ili radnom prostoru.

Dakle, šta je to žarišna tačka i kako je stvoriti? Iako se u suštini radi o krajnje jednostavnom konceptu, postoji nekoliko koraka koje morate pratiti kako biste brzo odredili na koji način valja naglasiti određen deo sobe.

Nakon što pročitate ostatak ovog teksta, shvatićete šta je to žarišna tačka, zašto je važna, i kako da iskoristite njen puni potencijal u svom domu...

« 1 2 3 4 5 6 »

Povezane teme