Ideje za letnje uređenje ograda

Leto samo što nije, a mi već hrlimo u bašte & dvorišta ne bismo li baš tamo našli prve zrake majskog Sunca i uživali u prirodi.

Ali da bi užitak bio potpun neophodno je da svaki deo našeg omiljenog eksterijera bude skockan tako da poziva na opuštanje i druženje. Iako se dekoracija dvorišta kod nas obično završava na kupovini neke klasične garniture za sedenje, mi smo danas odlučili da probudimo zanatliju u vama i da vam predložimo jedan detaljan “glanc” ograde za koju smatramo da takođe zaslužuje našu kompletnu pažnju.

Na ovakav jedan korak odlučili smo se prvenstveno zato što je ograda deo eksterijera koji ne samo da povećava sigurnost i privatnost kako u prednjem tako i u zadnjem delu dvorišta, već je na neki način i prva slika koju dobijamo o porodici koja tu stanuje.

Iako nije reč o nekakvim revolucionarnim idejama (jer, na kraju krajeva, šta se toliko spektakularno i može uraditi sa ogradom), sigurni smo da i ove savete možete iskoristiti za dobijanje nekog uvida u to šta vašem imanju zapravo treba ovog leta.

« 1 2 3 4 5 6 »

Povezane teme