5 jeftinih ideja za ukrašavanje doma ovog novembra

Da li ste spremni za novembarsku dekoraciju doma?

Miholjsko leto se definitivno bliži kraju, temperature padaju, a topli čaj polako ali sigurno postaje naš omiljeni napitak koji nam pomaže da lakše prebrodimo hladnije dane. Da ne pominjemo još i dosadne kapi kiše koje uporno zveckaju po našem prozoru tokom čitavog dana, a ni klizavo lišće po trotoaru koje nas opominje da budemo oprezniji. Da, to je novembar!

Jesen je već odavno stigla, a mi se polako pripremamo za zimu, to i jeste poenta jedanaestog meseca u godini. Sasvim je prirodno da je naša prva želja da pobegnemo od tmurne svakodnevnice na neko lepše i udobnije (ili bolje reći: toplije) mesto gde ćemo biti lepo ušuškani, daleko od svih problema koje svakodnevnica nosi sa sobom. No, da li je to baš lako ostvariti?

Pre nego što vas uhvati zimska mrzovolja i odmahnete rukom na sve predloge za unošenje malo dodatnog optimizma tokom novembarskih dana, pogledajte naše ideje za dekoraciju doma koje će vam sasvim sigurno izmamiti osmeh na lice. One su brze, lake, jednostavne, a opet dovoljno simpatične da pronađu svoje mesto u okviru vašeg životnog prostora.

Nemojte se plašiti da budete kreativni, ovo su krajnje jednostavni i što je još bitnije - jeftini načini da svoj dom ovog novembra učinite savršenim kutkom za uživanje.

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme

04.04.2024 Ideje

10 kreativnih ideja za savršenu organizaciju torbi

Bez obzira na to da li imate samo nekoliko torbi ili ih imate na stotine, važno je da ih pravilno organizujete kako biste produžili njihov životni vek. Plus, dobro organizovan pros...

01.04.2024 Ideje

Uradi sam stalak za začine: lep i jednostavan projekat nadogradnje vaše kuhinje

Dizajniranje i izrada sopstvenog stalka za začine omogućava vam da prilagodite dimenzije, oblik i stil, osiguravajući da se savršeno uklopi u vašu kuhinju i odrazi vaš lični stil.

29.03.2024 Ideje

10 super - cool ideja za recikliranje čepova od plute (pampura)

Korišćenjem starih pampura od plute za dekoraciju doma ne samo da dodajemo lični pečat svom prostoru, već i podstičemo održivost i recikliranje.

26.03.2024 Ideje

8 inspirativnih prolećnih ideja za dekoraciju doma

Prolećna dekoracija nije samo estetska nadogradnja, već prava terapija za dušu, koja nam omogućava da se povežemo sa svežim energijama koje ovo godišnje doba donosi.

23.03.2024 Ideje

Uradi sam vaza od plastične flaše koja izgleda kao keramičko remek - delo!

Umetnost uradi sam projekata ne samo da donosi zadovoljstvo stvaranja, već često rezultira i fantastičnim i funkcionalnim komadima za kuću.

20.03.2024 Ideje

Jednostavna uradi - sam ideja koja će osvežiti izgled vaše spavaće sobe

Jedan od najkreativnijih načina za osvežavanje izgleda spavaće sobe jeste pretvaranje starih majica u prelepe dekorativne jastučnice.

17.03.2024 Ideje

Tako je lako oslikati staru drvenu stolicu i koristiti je kao bočni stočić

Kombinacija restauracije i kreativnog dizajna omogućava nam da oživimo stare komade nameštaja i prilagodimo ih savremenim potrebama i stilovima uređenja.

14.03.2024 Ideje

Prolećna uradi - sam ideja: pretvorite stare konzerve u prelepe saksije za cveće

Ukrasne saksije od starih konzervi su idealne za sadnju raznovrsnog bilja, cveća ili sukulenata, jer vašem prostoru daju šarmantan i personalizovan dodir.

11.03.2024 Ideje

Praktičan držač za ključeve od reciklirane daske i starih kašika

Kombinujući funkcionalnost sa estetikom, držač za ključeve od recikliranih materijala postaje priča o transformaciji i ponovnom korišćenju materijala, koja nas ujedno inspiriše da...

08.03.2024 Ideje

Uradi - sam zidni sat od epoksidne smole koji možete napraviti već ovog vikenda

Ova tehnika omogućava vam da stvorite personalizovan i jedinstven sat koji će istovremeno biti funkcionalan i estetski privlačan element u vašem domu.

05.03.2024 Ideje

Kako rešiti pojavu buđi ispod drvenih podova: saveti i trikovi

Čak i mala količina neotkrivene vlage može prodreti u pukotine na podovima i dovesti do rasta buđi za samo 24 do 48 sati.