Zašto je neuredan ormar loš feng shui?

Raščišćavanje ormara od nereda jedan je od najčešće zanemarenih aspekata feng šui optimizacije doma.

Iako sređivanje može izgledati kao trivijalna stvar kada je u pitanju ostatak vašeg doma, ormari puni nereda mogu imati isto toliko uticaja na protok energije kao i otvorena soba sa gomilama odeće i drugih predmeta. Svaki put kada imate prenatrpan i neorganizovan ormar pred sobom, to sprečava dragocenu povoljnu Či energiju da neometano teče kroz vaš dom.

Drugim rečima, ostatak vašeg doma može biti savršeno uređen po feng shui pravilima, ali ako su ormari neuredni, znajte da ste na krivom putu. Nered stvara energiju stagnacije i postaje prepreka da pozitivne prilike uđu u vaš dom. Ukupan efekat pretrpanog ormana u inače feng šui domu je kao da radite ceo dan u bašti i oblačite svežu odeću bez tuširanja.

Možda nećete primetiti uzrok i posledicu neorganizovanog ormara koji je prepun stvari dok simptomi ne počnu da se pojavljuju. Jedina razlika je uticaj na određene oblasti vašeg života zasnovane na sektoru ormara.

Ako ste zanemarili bilo koji ormar u svom domu, znaci koji ukazuju na to mogu uključivati: bolest, poteškoće na poslu, svakodnevne prepreke na koje konstantno nailazite, finansijski problemi ili česte svađe u porodici.

Zato vam u nastavku ovog teksta donosimo savete feng shui stručnjaka koji vam mogu pomoći da odblokirate negativnu energiju i rešite problem neurednih ormara već danas!

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme