Začinite svoj ljubavni život uz jednostavne Feng Šui trikove u spavaćoj sobi

Da li vas zanima veza između Feng Šuija u vašoj spavaćoj sobi i vašeg ljubavnog života?

Ako želite da vaša ljubavna veza cveta i da budete srećni i zadovoljni i vezi i braku, trebalo bi da obratite pažnju na redove koji slede. Bilo da želite da skrenete pažnju svog partnera malo više na sebe ili osećate da bi vašoj ljubavnoj vezi mogla dobro doći mala pomoć, Feng Šui saveti koje vam danas donosimo a tiču se vaše spavaće sobe bi vam sigurno mogli pomoći.

Feng Šui je metoda koja vam može obezbediti mnoštvo saveta za pronalaženje i zadržavanje ljubavi u životu. Ako je protok energije u vašoj spavaćoj sobi u skladu sa Feng Šuijem vaš ljubavni život će biti živahan i skladan. Stvari na koje treba da obratite pažnju su:

  • DA LI JE VAŠA SPAVAĆA SOBA UDOBNA ZA DVE OSOBE – Ako je vaš krevet stisnut u jednom uglu sobe, ili se skriva iza vrata sa samo jednim usamljenim noćnim stočićem teško ćete u takvom prostoru održati funkcionalnu vezu. Ovakav prostor nije spreman za ljubav.

  • DA LI VAŠ KREVET IMA URAVNOTEŽENU FENG ŠUI ENERGIJU SA OBE STRANE - U ljubavnoj vezi, krevet koriste dva partnera, samim tim oni moraju da se osećaju ravnopravno, poštovano i slobodno.

  • DA LI U VAŠEM ORMARU IMA SLOBODNOG PROSTORA – Ormar u kom ne postoji ni milimetar slobodnog prostora ne može da stvori dobru Feng Šui energiju. Bez dobre energije nema ni zdravlja ni pozitivnih ljubavnih vibracija. Takođe ako jedva za vaše stvari u ormaru ima mesta, gde će tek vaš partner da odloži svoje?

  • VODITE RAČUNA O KUĆNOM FENG ŠUI TROJSTVU – Spavaća soba, kuhinja i kupatilo su prostorije kojima je neophodna dobra Feng Šui energija. Ako je energija u ovim prostrijama nestabilna ili niska to će se odraziti na vaš ljubavni život.

  • MOŽETE LI JASNO DA ZAMISLITE SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT - Kako on izgleda, šta podrazumeva? Unesite takve predmete u svoju spavaću sobu. Ne okružujete se fotografijama sa tužnim izrazom lica, usamljenim osobama ili slomljenim srcima.

  • POVEDITE RAČUNA O JUGOZAPADNOM DELU SVOG DOMA – Feng Šui element koji treba da negujete u ovom području je zemlja. To možete postići putem predmeta, boja ili slika koje ojačavaju ovaj element. Izbegavajte vodu, drvo i metal pri dekoru.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

Povezane teme