Vu Lou: tikva besmrtnosti koja čuva zdravlje i dobar feng šui doma

U kineskoj kulturi, zdravlje se smatra temeljem bogatstva, a mentalna i fizička dobrobit se smatraju ključem za postizanje svih životnih ciljeva...

Godina Drvenog Zmaja koja je pred nama nosi sa sobom bogatstvo, brojne povoljne i srećne okolnosti, ali - nažalost, i izazove u vidu bolesti. Kako bismo osigurali dobrobit svih u kući i iskoristili pun potencijal Perioda 9, važno je imati lekove kao što su Vu Lou uvek pri ruci kada se pojave izazovi.

Najbolji lek protiv bolesti je Vu Lou, poznat kao "tikva besmrtnosti", često prikazan sa Sau, bogom dugovečnosti, kao eliksir za dobro zdravlje. Uz Vu Lou, koji brzo deluje i moćno štiti od bolesti, možete revitalizovati vibracije u svom domu i osigurati zdravu i balansiranu atmosferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QiMedium (@qimediumforu)

Vu Lou za 2024. simbolizuje ne samo dugovečnost i dobro zdravlje, već i potpuni život obilja i sreće, donoseći energiju i zaštitu od bolesti kroz svoju jarko crvenu boju i motive. Za veće domove, preporučuje se Mega Vu Lou sa 8 ždralova koji simbolizuju radost, sreću i večnu mladost. Ovaj veliki Vu Lou će ojačati pozitivnu energiju i doneti harmoniju u vaš dom.

Ukoliko ste već izradili svoju Bagua mapu i shvatili da se ove godine suočavate sa negativnim uticajima Zvezde bolesti 2 ili Zvezde bogatstva 8, postavite Vu Lou umetnička dela u te sektore kako biste neutralisali njihov uticaj. Dupli Vu Lou pored vašeg kreveta pomoći će vam da povratite ravnotežu i brzo se oporavite od stresa ili umora.

Pored Vu Lou, simboli poput kornjača, ždralova i breskvi takođe donose sreću i dugovečnost. Postavite ih u svom domu kako biste dodatno poboljšali zdravstvene vibracije i osigurali prosperitet i harmoniju u svakom trenutku.

Povezane teme

05.04.2024 Feng shui

Osnovna feng šui pravila i saveti za kuhinju

Kuhinja se smatra značajnom prostorijom odgovornom za stvaranje srećnih domova koji su zdravi i bogati. Ova posebna soba treba da zrači dobrom energijom u vašem domu i stvori umiru...

30.03.2024 Feng shui

8 načina za bolji feng šui doma u sezoni proleća

Prolećno doba je vreme kada možemo iskoristiti prirodnu energiju okoline kako bismo revitalizovali svoj dom i promovisali harmoniju, balans i pozitivan tok energije či.

27.03.2024 Feng shui

Feng shui zvončići: oplemenite vaš prostor pozitivnom energijom i harmonijom

Ovi dekorativni predmeti ne samo da raspršuju negativnu energiju i privlače pozitivnost, već takođe predstavljaju pet prirodnih elemenata

24.03.2024 Feng shui

Feng šui boje: vodič za prosperitet u vašem domu

U Feng Shuiju, pet osnovnih elemenata - vatra, zemlja, metal, voda i drvo - predstavljeno je različitim bojama.

21.03.2024 Feng shui

Predmeti koje morate baciti da biste izbegli lošu sreću ove godine

Od polomljenog posuđa i starih ljubavnih pisama, preko crnih plafona, prastarih odevnih predmeta, novčanika i još mnogo toga – neki predmeti se moraju menjati, čistiti i obnavljati...

18.03.2024 Feng shui

7 feng šui saveta za dugoročni prosperitet

Ovi feng šui saveti su drevna verovanja i tradicije koje služe kao vodiči za poslovni uspeh.

15.03.2024 Feng shui

8 feng šui biljaka za više sreće ovog proleća

Sa svojom izuzetnom sposobnošću da ožive prostorije i stvore balans između čoveka i okoline, ove biljke su ne samo estetski ugodne, već i moćni alati za unapređenje duhovnog i fizi...

12.03.2024 Feng shui

Feng šui predsoblja: osvežite ulaz u dom prirodnim elementima

Predsoblje je ključni deo doma jer predstavlja prvi utisak koji posetioci stiču o vašem domu, pa samim tim igra važnu ulogu u dovođenju pozitivne energije u domaćinstvo.

09.03.2024 Feng shui

Pravilno odabran nameštaj može značajno unaprediti energiju u vašoj spavaćoj sobi

Uzimajući u obzir kako funkcionalne, tako i energetske aspekte, pravilno odabran nameštaj može transformisati prostor u oazu ravnoteže i pozitivne energije.

06.03.2024 Feng shui

10 moćnih feng šui predmeta za bolji i kvalitetniji život

Integracijom određenih objekata u naš životni ili radni prostor, možemo uticati na tok chi (energije) i transformisati naše okruženje u utočišta pozitivnosti.

03.03.2024 Feng shui

Feng šui saveti za digitalno prisustvo i online poslovanje

U današnjoj digitalnoj eri, principi feng šuija mogu se proširiti kako bi se poboljšalo digitalno prisustvo i aspekti vašeg poslovanja na mreži.