Povisite šanse za uspešnom karijerom zahvaljujući Feng Šui metodi

Ako vam se čini da su vaše šanse za uspešnu karijeru ravne nuli, možda samo imate pogrešan pristup stvarima kojima se bavite.

Kao i pri svim drugim važnim poljima u životu, i na polju posla i izgradnje karijere Feng Šui metode mogu u velikoj meri da vam pomognu. Potrebno je znati kako osloboditi pozitivnu energiju i ukloniti sve što je blokira, kako bi vaša karijera doživela procvat.

Pre nego što započnemo sa usmeravanjem Feng Šui energije, potrebno je da u vašem stanu (ako radite od kuće) ili na radnom mestu odredite severni pravac i da ka datom usmerite vaš radni sto. Oblast karijere i poslovnog uspeha usko je povezana da severnom stranom sveta, tako da je veoma bitno da vaš radni sto bude na toj strani.

AKVARIJUM SA RIBICAMA

Principi Feng Šui učenja zasnivaju se na protoku energije, dakle na – vodi. Zato je jedna od važnih stavki za kojom u vašem poslu trebate posegnuti – akvarijum sa ribicama. On će usmeriti vašu radnu energiju u željenom pravcu i dati vam veću dozu fokusiranosti na dati posao.

ZELENE BILJKE

Ukoliko na vašem radnom mestu, bilo u kancelariji ili ako radite od kuće, vlada u najblažem obliku rečeno – haos, ključ uspeha za vaš napredak u karijeri, leži u zelenim biljkama. Ukoliko tri biljke stavite na sto za kojim radite ili u njegovom neposrednom okruženju, uklonićete barijere koje vas sprečavaju da budete produktivni.

DRVO ZLATNIKA

Kako biste svom poslovanju osigurali stalni priliv novca trebaće vam drvo zlatnika koje sa lakoćom možete sami da napravite. Kineske novčiće potrebno je da vežete crvenim kanapom i da okačite o grane bilo koje sobne biljke. Ovo će privlačiti novac u vašem okruženju.

SLIKA ORLA

Kada odredite sever, nasuprot njemu, na južnoj strani bilo bi poželjno da držite sliku orla koji leti prema oblacima. Na ovaj način ćete sa sigurnošću povećati svoj poslovni potencijal.

SLIKA FENIKSA

Poput orla, i feniks ima svoju simboliku, a ona se ogleda u poboljšanju prosperiteta.

ELIMINIŠITE DEKORACIJU U VIDU LEPEZA

Po kineskom učenju lepeze predstavljaju rasipanje novca i njih nikako ne treba stavljati u blizini radnog mesta.

JEDNA VRATA

Kako biste se dobro slagali sa kolegama i nadređenima, pobrinite se da se u vašu kancelariju ulazi samo na jedna vrata. Na ovaj način se sprečava ulazak neželjene negativne energije.

U prostoriji u kojoj radite nikada ne treba da ste leđima okrenuti ka prozoru. Shodno tome vaš pogled treba da bude usmeren ka vratima. Najbolje je u svakom slučaju da ste leđima okrenuti ka zidu na kojem se nalazi polica sa knjigama, jer iste asociraju na znanje i mudrost.

Ž.J.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Feng shui

Povezane teme