Odaberite pravog ljubimca prema Feng Šui metodi

Feng Šui metode nisu usko povezane samo sa uređenjem stana, kuće, kancelarije i međuljudskih odnosa.

Koliko smo imali prilike da vidimo, one se vezuju i za biljke koje unosimo u svoje okruženje, ali i životinje. Kao što znamo, Feng Šui se zasniva na principima protoka pozitivne energije, odnosno eliminaciji svega što ne dozvoljava njen protok.

Kada je reč o kućnim ljubimcima, njihovo prisustvo u domu može veoma pozitivno da deluje na pojedinca ali i na celokupno okruženje. I mada ćete svi prvo pomisliti da su mačke te koje obavezno prenose energiju, nije baš tako. Nisu one jedine koje mogu da obezbede protok pozitivnih vibracija kroz naš život.

Odabir kućnog ljubimca je lična stvar. Neko voli pse, neko mačke. Neko voli ljubimca kog će posmatrati satima, poput ribica u akvarijumu, zmija u terarijumu ili tarantula, dok drugi vole kanarince, kornjače, zečeve ili guštere. Takođe osim što vi postajete prijatelj sa vašim ljubimcem, oni i međusobno grade određeni odnos, a način na koji se vi ponašate prema njima oni projektuju međusobno. Ukoliko je vaš dom ispunjen tolerancijom, veliki su izgledi da će vaša mačka, pas, hrčak i kanarinac živeti u harmoniji i slozi.

U zavisnosti od toga kakav je tempo vašeg života treba da odaberete i svog kućnog ljubimca. Ljubimci su istrajni u tome da se bore za svoja prava i za vas, s toga ih ne treba uzimati zdravo za gotovo. Opisi ljubimaca prema Feng Šuiju će vam pomoći da pronađete baš onog stvorenog za vas.

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme