Može li Feng Shui zaista promeniti vaš život?

Odgovor na pitanje da li feng šui može da promeni vaš život je odlučno DA!

No, odmah na početku je važno razjasniti neke stvari. Feng shui tehnike sasvim sigurno neće moći da izmene vašu sudbinu, ali vam svakako mogu pomoći da vodite jedan kvalitetniji, zdraviji i srećniji život. Drugim rečima, ova drevna veština opremanja doma se koristi kao sredstvo za poboljšanje, ispravljanje i optimizaciju zemaljskih energija koje utiču na vaš život. A to zaista radi!

Feng šui filozofija kaže da ne možete promeniti svoju sudbinu, ali možete izgladiti grube tačke i privući korisnu “či” energiju da biste poboljšali pozitivne aspekte svog života. U stvari, možete drastično promeniti i poboljšati svoj život - iako vam možda nije suđeno da budete milioner, ne morate biti siromašni. Feng šui može osigurati da imate dovoljno bogatstva za udoban način života kroz različite teorijske aplikacije.

Kada shvatite logiku i praktične primene u pozadini feng šui pravila i principa, shvatićete kako feng šui lekovi funkcionišu na uklanjanju prepreka. Imajući na umu feng shui pravila kada donosite odluke koje menjaju život, možete obezbediti povoljne promene u svom životu.

photo: shutterstock

Primera radi, možete koristiti element vode da aktivirate svoju sreću u karijeri i dobijete dodatni podsticaj kako biste sebe promovisali na najbolji mogući način. Energija koja upravlja ovom sferom života (karijerom) možda nedostaje ili je slaba u severnom sektoru vaše trenutne kancelarije.

Dodavanjem vodenog elementa u severnu oblast kompasa vašeg radnog prostora, osiguravate da se “či” energija aktivira kako bi vašoj karijeri ulila povoljne okolnosti.

Isto tako osnovni feng šui princip uklanjanja nereda može trenutno promeniti pravac vašeg života. Stagnirajuća energija stvara prepreke i blokade, a oslobađanje od nereda je najlakša feng šui aplikacija koju možete da uradite kako biste pokrenuli drastične promene u svom životu.

Zatrpani sektori mogu negativno uticati na vaše zdravlje, bogatstvo, prihod, posao, brak i razne veze. Kada se ove blokade uklone, či energija će slobodno teći i doneti povoljnu energiju u ove oblasti vašeg života.

photo: shutterstock

Ne zaboravimo ni amajlije za srecu. Feng šui amajlije za sreću su simboli specifičnih energija koje privlače vašu pažnju svaki put kada ih vidite. One se sasvim uspešno mogu koristiti u svrhu aktivacije elementa određenog sektora, samo se u tom slučaju mora voditi računa da je amajlija napravljena od ogovarajućeg elementa.

Tako se, na primer, metal može koristiti u zapadnom sektoru za srećnije potomstvo, dok se amajlije vezane za zdravlje mogu koristiti u istočnom sektoru.

Sve su ovo mali ali provereni načini koji vam mogu značajno poboljšati život a svakodnevnicu načiniti lakšom, lepšom i kvalitetnijom. Probajte i sami, i uverite se u pozitivne moći feng shu-ja već danas!

Povezane teme