Stepenice kao pravi Feng Šui izazov

Stepenice, bilo u kući ili u kancelariji, predstavljaju izazovnu oblast prema Feng Šuiju.

Najjednostavnije rečeno, stepenište ima energiju stalnog kretanja prema gore i dole, što znači da dolazi do uznemiravanja energije u prostoru. Međutim, ovo je uopšteno gledanje. U kući je uvek moguće postaviti stepenište na boljem i lošijem mestu. Ako ste zabrinuti u vezi sa lokacijom stepeništa u vašem domu, važno je da znate da možete uravnotežiti energiju koju one stvaraju.

Pokazaćemo vam danas koje se pozicije u kući za stepenište smatraju vrlo lošim:

STEPENIŠTE U SAMOM CENTRU KUĆE ILI KANCELARIJE

Stepenište u centru radnog ili životnog prostora se smatra lošim Feng Šuijem. Negativni efekti centralnog stepeništa u kući su jači od onih u kancelariji. Kako biste ublažili negativne efekte stepeništa u centralnom delu kuće, potražite neke od brojnih lekova koje Feng Šui na tom polju nudi.

STEPENIŠTE OKRENUTO KA ULAZNIM VRATIMA

Ulazna vrata se nazivaju još i "The Mouth od Chi", jer su ona ta kroz koja ulazi energija. Kada su stepenice okrenute ka vratima, pozitivna energija brzo ide ka gornjem spratu ostavljajući donji sprat bez imalo potrebne pozitivne energije. Kako biste poboljšali situaciju u kući u kojoj su prisutne stepenice, pokušajte da ih blokirate panelima, zavesama.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

Povezane teme