Feng Šui tabla želja i snova – VISION BOARD

Svako od nas ima svoju specifičnu viziju po pitanju svoje budućnosti.

To bi svakako značilo da se želje i snovi razlikuju od osobe do osobe. Prema Feng Šuiju možete iskoristiti Vision Boards, kako bi usredsredili svoju energiju na ostvarenje datih ciljeva. Ove table obično predstavljaju mešavinu slika, crteža ili stranica iz časopisa u kombinaciji sa rečima i frazama koje su vama lično značajne. Tu mogu svoje mesto da pronađu i motivacioni tekstovi, pesme, kao i sve drugo što vas navodi da se fokisirate na vaše želje i snove. Suština je dakle da na jednom mestu okupite predmete koji vas asociraju na ono što želite i što vam je potrebno. Data tabla vam pomaže da vizualizujete stvari koje želite.

NAJBOLJA MESTA ZA POSTAVKU TABLE SA VIZIJOM

Dva su glavna faktora za definisanje najbolje lokacije. Kao prvo treba da budete jasni po pitanju glavnog fokusa vaše table sa vizijom. Da li imate jednu tabu za sve ciljeve ili volite nekoliko da imate za različite ciljeve? Ako su u pitanju različite table, kao na primer jedna koja vam treba za poslovni uspeh ona bi svoje mesto trebala da nađe u vašoj kućnoj kancelariji, ili za ljubav koju možete smestiti u spavaću sobu. Takođe treba da obratite pažnju na materijale koje koristite pri izradi ovakvih tabli. Metalne table nisu dobra opcija za spavaću sobu, jer u njima želite osećaj topline.

TABLA ZA POSLOVNI USPEH, NOVAC I KARIJERU

Za kreiranje ovakve jedne table trebaće vam metalni detalji i boje. Kako bi privukli novac i uspeh, važno je da imate "aktivnu" tablu, što znači da je na njoj poželjno često pomeranje stvari, dodavanje slika, isečaka iz novina i motivacionih poruka. U severnom delu Bagua oblasti vašeg doma potrebno je da smestite ovakvu tablu.

TABLA ZA LJUBAV I ZDRAVLJE

Za kreiranje ovakve table potrebni su vam drveni elementi. Za razliku od table za karijeru ovde vam je potrebna stabilnija struktura. Najbolje bi bilo da definišete osnovnu viziju i da oko nje gradite priču, dodajući povremno elemente koje smatrate adekvatnim.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

Povezane teme