Feng šui saveti za sve koji žele kvalitetnije emotivne odnose u godini Vodenog Zeca

Kako koristiti feng šui da biste privukli ljubav u svoj život u godini Vodenog Zeca?

Imate poteškoće sa ljubavnim životom? Možda vaš dom jednostavno nema dobar Či. Kinezi su oduvek verovali da je sve okruženo energijom. Ponekad je ta energija pozitivna, ponekad negativna. Ponekad ta energija može biti aktivnija, ponekad pasivnija.

Lokacija različitih stvari u našem domu može biti pogodna za pozitivan protok energije, ili može ometati dobru energiju i ustupiti mesto nepoželjnim. Drevna umetnost feng šuija koristi princip stvaranja optimalnog protoka energije u vašem okruženju kako biste uneli željenu energiju u vaš život - poput ljubavi.

Možda ne morate da brinete o internet sajtovima za upoznavanje, spa tretmanima ili skupim cipelama - možda je sve što vam je zaista potrebno da, primera radi, preuredite svoj nameštaj. Razumevanje principa feng šuija bi moglo da preokrene stvari u vašu korist. U feng šuiju se na prostor gleda kao na podešavanje energije kako bi se postigao sklad i red u oblastima koje su van ravnoteže.

Kada su emotivni odnosi u pitanju, oblast kuće koja ih označava odnose je jugozapad. Odnosi će patiti ako postoji nesklad u ovoj oblasti kuće, posebno ako se tu nalazi vaša spavaća soba. Ukoliko je ovo područje ispunjeno neredom, prljavom odećom i smećem, ovo područje života će jednostavno patiti.

Da biste otvorili Či u ovoj oblasti i aktivirali svoje emotivne odnose, postoje neki jednostavni načini koje, na svu sreću, možete isprobati već danas.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Povezane teme

08.02.2024 Feng shui

Kreiranje harmoničnog ulaza u dom za pozitivnu energiju i uspeh u karijeri

Sledite ove Feng Shui smernice kako biste stvorili pozitivan i energetski uravnotežen prostor u blizini ulaznih vrata.

05.02.2024 Feng shui

Simbolika konja u feng šuiju

Efikasno postavljanje slika ili figura konja po feng šuiju, može doneti snagu, i energiju ovih poštovanih bića u vaš dom.

02.02.2024 Feng shui

Koje su srećne feng šui boje za 2024. godinu?

Zmaj, kao moćan simbol, kombinovan sa energijom drveta, naglašava snagu i vitalnost. Očekujte da će ova godina biti obeležena rastom, obnavljanjem i jačanjem.

30.01.2024 Feng shui

Feng šui saveti za jačanje sektora braka i prijateljstva u domu

Feng šui učenje se primeniti na različite aspekte života, uključujući i sektore koji se odnose na brak i prijateljstvo.

27.01.2024 Feng shui

Kako uz pomoć feng šuija prizvati sreću i zaštitu?

Lepota feng šuija je u tome što se on može menjati i prilagođavati vašim potrebama u zavisnosti od toga šta trenutno smatrate važnim u svom životu.

24.01.2024 Feng shui

Orhideje u feng šuiju: simbol savršenstva, ljubavi i harmonije

Orhideje predstavljaju savršenstvo, prirodnu lepotu i ljubav. U praksi feng šui, orhideja se uglavnom koristi za poboljšanje porodične sreće a posebno je važna kada je plodnost u...

21.01.2024 Feng shui

Feng šui upozorenje: ove stvari nikako ne treba držati u kući!

Postoji nekoliko nesrećnih feng šui predmeta koje svi mi imamo u svojim kućama, a kojih bi trebalo da se otarasimo čim pre - upozoravaju stručnjaci.

18.01.2024 Feng shui

Leptir: feng šui simbol sreće, preobražaja i pozitivnih promena

Leptir sa svojim raznobojnim krilima unosi dobru energiju i svežinu u svaku zajednicu, rasplamsava strast i romantiku, čime ujedno poništava rutinu svakodnevnice koja polako nestaj...

15.01.2024 Feng shui

Fikus Bendžamin je jedna od omiljenih feng šui biljaka, a evo i zašto!

Prema Feng Šui filozofiji, fikus Bendžamin se oseća kao kod kuće kada je smešten u jugoistočnom delu stana, odakle pomaže svim ukućanima da mudro razmišljaju, donose promišljene od...

12.01.2024 Feng shui

Feng šui i terapija bojama

Feng šui terapija bojama priznaje da svaka boja nosi sa sobom određene energije koje mogu značajno uticati na mentalno, emocionalno i fizičko blagostanje pojedinca.

09.01.2024 Feng shui

Feng šui saveti za bolji i kvalitetniji san

Prema feng šuiju, način na koji dizajniramo naše domove takođe može uticati na način na koji spavamo.