Feng šui pevajuće činije za podizanje energije u prostoru

Kada su vremena teška, lako je povući se i usporiti. Ali vremenom tišina postaje direktno odgovorna za nedostatak naše vitalnosti…

Kuća koja je mirna i tiha je ona vrsta kuće koja stvara jin energiju - a s vremenom ta vrsta energije može baciti u depresiju čak i najvedriju i najoptimističniju osobu. Da biste podigli energiju svog doma, pokušajte da unesete jasne, čiste zvuke pevajuće činije ili mesinganog zvona. Zvuk zvona ili pevajuće činije emituje frekvenciju tona koja seče jin energiju i tera je iz vašeg doma.

Veruje se da “pevajuće činije” emituju zvuk vakuuma (ili svemira) i da imaju sposobnost da uravnoteže energetska polja. Započnite zvonom u središtu sobe ili kuće, a zatim se pomerajte od vrata u smeru kazaljke na satu, obavezno zvonite na zvono u tamnim uglovima i stagnirajućim mestima prostora. Ova područja prikupljaju jin energiju i postaju vakuum, privlačeći više jin energije u njih.

Kada se koristi zvono ili činija, zvuk prodire kroz jin energiju i stvara efekat čišćenja. Učinite ovo tri puta u svakoj sobi da biste u potpunosti prodrli u to područje čistećim chi zvukom. Tradicionalna pevajuća činija koja je nastala na Tibetu napravljena je od sedam vrsta metala koji predstavljaju sedam glavnih planeta.

Korišćenjem jednog od njih ne samo da ćete očistiti sobu, već ćete i očistiti vašu ličnu energiju. Primetićete da kada se posuda udari i bat istrči po spoljnoj ivici posude, zvukovi koje emituju počinju da vibriraju u talasima. Udarac proizvodi oštar zvuk koji stvara snažan eho u vazduhu, u vodi i u našim telima. Rezonantne zvučne talase osetiće svako ko koristi pevajuću činiju i proći će kroz vas, razbijajući svaku negativnu ili mračnu energiju.

Pevajuće činije donose i snagu planeta kako bi podigle vašu energiju i razgradile stare energije. Koristite ih kada u vašem domu ili kancelariji postoje bolesti, svađe i nizak nivo energija. Ako želite trajno podići energiju i energiju oko svog doma, obavezno svakodnevno koristite zvučnu terapiju. Instalirajte fontanu sa vodom, puštajte muziku ili obesite hvatač snova kraj prozora da bi vaš dom bio ispunjen aktivnim, prirodnim zvucima.

Čak će i reprodukcija radija ili televizora održavati dom energičnim zvukovima života i aktivnosti - ključ za održavanje či energije u vašem domu živim, a či energijom i osveženim. Ovo je posebno tačno ako vaš dom nema ljudi u toku dana. Dom koji nije živahan može postati previše tih i suviše jin. Uključivanje prirodnih zvukova pomoći će vam da podignete energiju vašeg doma i vaš lični či.

Dakle, odmah napravite srećnu buku i videćete da ćete se odmah osećati bolje! Lična energija se često vidi u našim domovima. Jednom kada u vašoj kući dođe do zastoja, takođe možete osetiti porast bolova i neprijatnosti, a možete se osećati manje energičnim, možda čak i depresivno. Niska kućna vitalnost može se odraziti na vašu ličnu energiji, stvarajući umor i letargiju.

Vremenom, ona vas može učiniti ranjivim na druge nevolje i probleme koji variraju od osipa, alergija i infekcija. Važno je da oko sebe gradimo onu energiju koja nas podiže i održava energičnost i optimizam. Optimizam je zdrav izgled koji potiče od energizirane osobe i kuće. Ako utvrdite da vam je energija mala i imate pritužbe na zdravlje, možda bi bila dobra ideja da u svom domu upotrebite zvučnu terapiju.

Povezane teme

14.02.2024 Feng shui

Jednostavni feng šui saveti za sreću u poslu ove godine

Majstori feng šuija daju smernice koje vam mogu pomoći da konačno dobijete unapređenje o kome ste toliko maštali, ili da jednostavno poboljšate svoju reputaciju tokom ove godine.

11.02.2024 Feng shui

Rešite se negativne energije u svom domu uz pomoć feng šuija

U svakodnevnom životu okruženi smo predmetima koji mogu uticati na energiju u našem domu, a da toga nismo ni svesni.

08.02.2024 Feng shui

Kreiranje harmoničnog ulaza u dom za pozitivnu energiju i uspeh u karijeri

Sledite ove Feng Shui smernice kako biste stvorili pozitivan i energetski uravnotežen prostor u blizini ulaznih vrata.

05.02.2024 Feng shui

Simbolika konja u feng šuiju

Efikasno postavljanje slika ili figura konja po feng šuiju, može doneti snagu, i energiju ovih poštovanih bića u vaš dom.

02.02.2024 Feng shui

Koje su srećne feng šui boje za 2024. godinu?

Zmaj, kao moćan simbol, kombinovan sa energijom drveta, naglašava snagu i vitalnost. Očekujte da će ova godina biti obeležena rastom, obnavljanjem i jačanjem.

30.01.2024 Feng shui

Feng šui saveti za jačanje sektora braka i prijateljstva u domu

Feng šui učenje se primeniti na različite aspekte života, uključujući i sektore koji se odnose na brak i prijateljstvo.

27.01.2024 Feng shui

Kako uz pomoć feng šuija prizvati sreću i zaštitu?

Lepota feng šuija je u tome što se on može menjati i prilagođavati vašim potrebama u zavisnosti od toga šta trenutno smatrate važnim u svom životu.

24.01.2024 Feng shui

Orhideje u feng šuiju: simbol savršenstva, ljubavi i harmonije

Orhideje predstavljaju savršenstvo, prirodnu lepotu i ljubav. U praksi feng šui, orhideja se uglavnom koristi za poboljšanje porodične sreće a posebno je važna kada je plodnost u...

21.01.2024 Feng shui

Feng šui upozorenje: ove stvari nikako ne treba držati u kući!

Postoji nekoliko nesrećnih feng šui predmeta koje svi mi imamo u svojim kućama, a kojih bi trebalo da se otarasimo čim pre - upozoravaju stručnjaci.

18.01.2024 Feng shui

Leptir: feng šui simbol sreće, preobražaja i pozitivnih promena

Leptir sa svojim raznobojnim krilima unosi dobru energiju i svežinu u svaku zajednicu, rasplamsava strast i romantiku, čime ujedno poništava rutinu svakodnevnice koja polako nestaj...

15.01.2024 Feng shui

Fikus Bendžamin je jedna od omiljenih feng šui biljaka, a evo i zašto!

Prema Feng Šui filozofiji, fikus Bendžamin se oseća kao kod kuće kada je smešten u jugoistočnom delu stana, odakle pomaže svim ukućanima da mudro razmišljaju, donose promišljene od...