Feng šui kristali za zaštitu od negativne energije

Da li nam kristali mogu pomoći da zaštitimo svoj dom od negativne energije?

Pravo pitanje bi zapravo trebalo da glasi: kako nam kristali mogu pomoći da odbranimo sebe i svoj dom od svakodnevnih naleta negativne energije koja je svuda oko nas? Nažalost, niko nije imun na negativne vibracije - kako drugih ljudi, tako i svih onih toksičnih mesta koja takođe direktno utiču na naše normalno funkcionisanje tokom dana.

U današnjem kompetitivnom i brzom društvu, većina nas je opterećena strahom i toksičnim emocijama više nego ikada ranije. Zato moramo pronaći načine da se zaštitimo i sebi obezbedimo uslove za stvaranje mirnog i spokojnog okruženja. Postoje različite metode za vežbanje samozaštite i brige o sebi. Jedan od načina je da vodite računa o svom energetskom polju i zaštitite ga korišćenjem najboljih kristala sa zaštitnim atributima.

Na svu sreću, postoji mnogo načina da iskoristite zaštitne kristale - primera radi, možete ih postaviti direktno na put negativne energije i tako iskoristiti njihova prirodna lekovita svojstva. Međutim, najlakši način da se zaštitite od svih negativnosti je svakodnevno nošenje (direktan kontakt) zaštitnog kristalnog kamena.

Zaštitne kristale možete staviti direktno na svoje telo, postaviti ih unutar doma na neko vidno mesto ili ih nositi sa sobom gde god da krenete. Kada koristite kristale za zaštitu, morate pronaći onaj koji rezonuje sa vama - koristite svoju intuiciju da vas vodi u donošenju odluke. Kada odaberete pravi, uverite se da je kamen čist, odnosno očišćen od bilo kakve negativne energije pre nego što ga ponovo napunite pozitivnim vibracijama.

Ovi svetlucavi kristali su estetski prijatni i nude duhovnu zaštitu bez premca. Oni mogu stvoriti energetska polja koja odbijaju loše vibracije i pomažu vam da ostanete prizemljeni. Pored toga, oni takođe zrače pozitivnu energiju svuda oko sebe kako bi stvorili harmonično i bezbedno okruženje.

U nastavku teksta predstavljamo vam pet najboljih kristala za zaštitu od negativne energije koje biste već danas mogli isprobati u svom domu.

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme

08.02.2024 Feng shui

Kreiranje harmoničnog ulaza u dom za pozitivnu energiju i uspeh u karijeri

Sledite ove Feng Shui smernice kako biste stvorili pozitivan i energetski uravnotežen prostor u blizini ulaznih vrata.

05.02.2024 Feng shui

Simbolika konja u feng šuiju

Efikasno postavljanje slika ili figura konja po feng šuiju, može doneti snagu, i energiju ovih poštovanih bića u vaš dom.

02.02.2024 Feng shui

Koje su srećne feng šui boje za 2024. godinu?

Zmaj, kao moćan simbol, kombinovan sa energijom drveta, naglašava snagu i vitalnost. Očekujte da će ova godina biti obeležena rastom, obnavljanjem i jačanjem.

30.01.2024 Feng shui

Feng šui saveti za jačanje sektora braka i prijateljstva u domu

Feng šui učenje se primeniti na različite aspekte života, uključujući i sektore koji se odnose na brak i prijateljstvo.

27.01.2024 Feng shui

Kako uz pomoć feng šuija prizvati sreću i zaštitu?

Lepota feng šuija je u tome što se on može menjati i prilagođavati vašim potrebama u zavisnosti od toga šta trenutno smatrate važnim u svom životu.

24.01.2024 Feng shui

Orhideje u feng šuiju: simbol savršenstva, ljubavi i harmonije

Orhideje predstavljaju savršenstvo, prirodnu lepotu i ljubav. U praksi feng šui, orhideja se uglavnom koristi za poboljšanje porodične sreće a posebno je važna kada je plodnost u...

21.01.2024 Feng shui

Feng šui upozorenje: ove stvari nikako ne treba držati u kući!

Postoji nekoliko nesrećnih feng šui predmeta koje svi mi imamo u svojim kućama, a kojih bi trebalo da se otarasimo čim pre - upozoravaju stručnjaci.

18.01.2024 Feng shui

Leptir: feng šui simbol sreće, preobražaja i pozitivnih promena

Leptir sa svojim raznobojnim krilima unosi dobru energiju i svežinu u svaku zajednicu, rasplamsava strast i romantiku, čime ujedno poništava rutinu svakodnevnice koja polako nestaj...

15.01.2024 Feng shui

Fikus Bendžamin je jedna od omiljenih feng šui biljaka, a evo i zašto!

Prema Feng Šui filozofiji, fikus Bendžamin se oseća kao kod kuće kada je smešten u jugoistočnom delu stana, odakle pomaže svim ukućanima da mudro razmišljaju, donose promišljene od...

12.01.2024 Feng shui

Feng šui i terapija bojama

Feng šui terapija bojama priznaje da svaka boja nosi sa sobom određene energije koje mogu značajno uticati na mentalno, emocionalno i fizičko blagostanje pojedinca.

09.01.2024 Feng shui

Feng šui saveti za bolji i kvalitetniji san

Prema feng šuiju, način na koji dizajniramo naše domove takođe može uticati na način na koji spavamo.