Feng shui vodič za odabir kristala koji donose novac i blagostanje

Odabir pravog kristala za dom je nešto poput biranja savršene venčanice za najradosniji dan u životu svake žene.

Stvari su jasne k'o dan, ukoliko želite da pojačate pozitivnu energiju u svom domu, kristali su jedan od najboljih načina za tako nešto. Oni svakako neće raditi po principu “stavio sam kristal, sad je red da se sve što želim ostvari” ali je njihova impresivna vibraciona energija i više nego potrebna svakom domaćinstvu.

Sve u Univerzumu je ispunjeno nekom vrstom energije i sve vibrira na različitim frekvencijama. U tom smislu ni naše misli nisu nikakav izuzetak, pa zato uvek imajte u vidu da je ona stara izreka koja glasi “što zračiš – to i privlačiš” i više nego tačna. Slobodno se može reći da, kakve god misli i osećanja imate u određenom trenutku, u vaš život ćete privući stvari koje imaju potpuno istu frekvenciju.

Tome nas uče i kristali koji u osnovi imaju visoku frekvenciju kojom je moguće manifestovati sve one stvari koje su svima nama prekopotrebne poput zdravlja, bogatstva, ljubavi... i još mnogo toga!

U nastavku ovog teksta ćemo se usredsrediti na kristale koji će vam pomoći da manifestujete više novca, te stoga pažljivo pratite uputstva.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Povezane teme