Feng shui predlaže 6 načina za korišćenje crne boje u enterijeru

Postoji mnogo sjajnih načina za korišćenje crne boje u feng shui dizajnu doma, a mi sa vama danas delimo proverenih šest...

Boja je izuzetno važan aspekt feng šuija i predstavlja jedan od mnogih alata koje feng šui praktičari koriste kada prilagođavaju, odnosno usklađuju energiju nekog prostora. Boja ima veliki uticaj na to kako se u nekom prostoru osećamo, a takođe je i jedan od najjednostavnijih elemenata sobe kada je promena u pitanju. Bilo da farbate zid, dodajete novo umetničko delo ili menjate jastuke, igranje bojama može biti lak, zabavan i kvalitetan način da promenite energiju u vašem domu.

Crna boja se dovodi u vezu sa ženskom, jin energijom. Za feng shui, ova boja je simbol dubine i ličnog istraživanja. Crna takođe predstavlja element vode koji je povezan sa mirom, mudrošću i tihom kontemplacijom. Istovremeno, ona direktno utiče na naše poslovne sposobnosti, karijeru i blagostanje pa je idealna boja za jačanje severnog sektora.

Uopšteno govoreći, crna je sjajna akcentna boja sa kojom ćete uneti bezvremensku eleganciju u vaš dom, ali i obezbediti da energija u njemu bude protočna, dinamična i zdrava. U nastavku teksta pogledajte koji su to najbolji načini da ovu strogu boju unesete u svoj dom.

« 1 2 3 4 5 6 »

Povezane teme