Feng Shui brzinski saveti za privlačenje novca

Feng shui saveti za materijalno blagostanje su verovatno jedan od prvih razloga zašto se uopšte i upuštamo u avanturu zvanu savršeno opremanje doma.

Ova drevna kineska nauka o usklađivanju svakodnevnice sa silama Univerzuma nas uči koliko je važno budno motriti na sva dešavanja, podjednako u našem enterijeru kao i u eksterijeru. Upravo pažljivim posmatranjem okoline i pravilnim kombinovanjem svih životnih sila odnosno elemenata, možemo postići idealan balans koji će nam omogućiti da vodimo jedan zdrav i kvalitetan život.

Ljubav, zdravlje, porodica, prijatelji i naravno nezaobilazan novac... sve ove stavke imaju svoj zaseban kutak u feng shui individualnim proračunima, pa je zato konsultacija sa dobrim feng shui majstorom od presudne važnosti za uvođenje i nesmetan protok dobre, vitalne energije u okviru jednog doma.

Ipak, ukoliko trenutno niste u situaciji da sebi obezbedite eksperta na ovom polju, a istovremeno i kuburite sa materijalnim aspektom života, mi vam nudimo par jednostavnih saveta koji će vam brzinski pomoći da svoj novčanik dovedete u red.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme