Trendy boje u opremanju enterijera tokom 2022. godine

Koje će to boje dominirati 2022. godinom bar kada je opremanje enterijera u pitanju, i zašto?

Skloni smo da definišemo svoje omiljene boje i da ih se čvrsto držimo čak i onda kada se svi drugi aspekti našeg života menjaju. Oni koji vole svetle nijanse ne odriču ih se ni onda kada čuju da su neke mnogo živopisnije boje u trendu, isto kao što ni oni nešto smeliji ne pristaju na neutralne varijante čak ni u delu doma gde bi to zaista napravilo konkretnu razliku.

I dok se 2021. godina polako ali sigurno privodi kraju, ne možemo a da se ne zapitamo koje će to boje biti aktuelne naredne sezone?

Obratili smo se vodećim svetskim stručnjacima na polju dizajna enterijera i od njih saznali da potrošači širom sveta sada, više nego ikada, žude za stabilnošću pa su tako na ceni sve one mirne i postojane nijanse – zasnovane na prirodi – koje su idealne za vraćanje ravnoteže u život ali i daška svežeg vazduha u stambeni prostor.

Ako i vi spadate u grupu onih koji su maksimalno otvoreni za promene koje se lako mogu prilagoditi svakom okruženju, predlažemo vam da u nastavku teksta pronađete odgovor(e) na pitanje – koje će to boje biti najtraženije kada je dizajn enterijera u 2022. godini u pitanju...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme