Skandinavski dizajn u svom najboljem ruhu

Uvek nam je bio cilj da živimo u ugodnom, idealnom i jednostavnom domu.

Poznat po svom minimalističkom stilu, skandinavski stil je ovih dana veoma moderan i u trendu. Osim što je praktičan, on je i estetski privlačan, a ljudi koji dođu u vaš dom mogu ga smatrati umetničkim delom.

Iako možete izabrati različite varijacije na temu dizajna, nikada ne možete pogrešiti sa skandinavskim dizajnom, koji je vizuelno lep i vrlo udoban, a istovremeno i vrlo savremenog i minimalističkog izgleda. Stan koji vam ovog puta predstavljamo odaće vam tajnu uspeha za stvaranje ovakvog ambijenta.

Najatraktivniji aspekt skandinavskog dizajna enterijera je taj što vam omogućava da integrišete tradicionalnu estetiku u vaš dom koja je ugodna oku, a istovremeno kontekstualizuje vaš stil.

Ulaskom u ovaj skandinavski stan dočekuje vas ljupki prostor stvoren u stilu prostranog lofta. Glavni stambeni prostor ovog skandinavskog stana jedinstven je i atraktivan, zahvaljujući obilju velikih prozora u njemu. Biljke koje prostoru daju boju i život, upotpunjuju njegov ukupni dizajn i karakteristike.

Trpezarija ovog skandinavskog stana nudi lep pogled na jezero sa prozora. Okarakterisan lepotom i minimalizmom, nameštaj koji je korišćen je moderan. Upotreba drveta u ovom delu stana daje dodatnu teksturu. Malo prostora blizu prozora, sa pogledom na jezero, može vam dati osećaj mira i spokoja.

Sa svojim crno-belim dizajnom koji odgovara stvaranju trpezarijskog i dnevnog boravka, ove jedinstvene zidne police u kuhinji su funkcionalne i lepe i definitivno su u skladu sa skandinavskim dizajnom.

Skladišni prostor i police za knjige neobične su karakteristike ovog skandinavskog stana koje odgovaraju dizajnu dnevne sobe i kuhinje. Štaviše, one privlače pažnju posmatrača svojim jedinstvenim dizajnom.

Zbog načina na koji je nameštaj raspoređen, sve u ovoj prostoriji je oku ugodno, od velikog prozora sa kojeg se pruža lep pogled na ulicu i ljude koji prolaze do biljke koja upotpunjuje dopadljiv dizajn prozora. Nameštaj, koji pristaje belom lusteru i posteljini, dodaje jedinstven zeleni naglasak prostoriji.

Povezane teme