Šik stan u Parizu ističe se svojom jedinstvenom elegancijom

Više slika

Više slika

Njegovo iskustvo u oblasti arhitekture može biti relativno malo, ali Fabrizio Casiraghi je jasno pokazao dizajnerski talenat koji ga odlikuje.

Talentovan i kreativan, u gotovo svakom poslu bira ravnotežu između klasičnog i modernog dizajna, budući da prvo uzima u obzir potrebe i razvojne mogućnosti svakog prostora. Nedavno je ovaj dizajner kreirao stan u Parizu, koji je potpuno renoviran i sada izgleda kao nov. Vlasništvo je mladog para, koji prvi put planira zajednički život.

Nakon dugih dogovora i istraživanja, dizajner i vlasnici došli su do filozofije koju će stan slediti nakon preuređenja: najsavremenije okruženje, koje uključuje rafiniranu funkcionalnost za apsolutnu udobnost u načinu života para, ali i šik linije u dizajnu koje bi napravile razliku i dale mu neodoljiv karakter.

Dakle, dobro urađeno, s tim što je dizajner stavio veliki naglasak na minimalistički pristup dizajnu, koji bi tada obezbedio besprekoran krajnji rezultat. Izbegavao je preterivanja i nepotrebne ukrasne elemente, koji su mogli delovati samo negativno i pokazao interesovanje za moderne i čiste linije, izuzetno praktične i impresivne.

Kako što možemo videti na fotografijama, omiljena boja para je zelena, što im je išlo u prilog, jer je to trendi boja koja je poslednjih godina bila u centru pažnje i definitivno će nas i dalje oduševljavati. Vidimo da zelena ima svoje mesto u skoro svakoj prostoriji - od dnevnog prostora i kuhinje, do spavaćih soba i kupatila sa malim detaljima.

Istina je da se cela vibracija koja se stvara odnosi na super luksuzni stan, a možda je to zbog elegancije koja karakteriše zelenu u ovoj nijansi koja je izabrana za enterijer. U međuvremenu, zlatni dodaci na zidovima i površinama deluju kao bonus celom dizajnu, nadograđujući ga i čineći da odiše modernizmom, koji je od početka bio ključni element u dizajnu. Istovremeno, pojavljuju se dodiri umetnosti u sličnim tonovima i stvaraju umetnički i vrlo elegantan rezultat.

Svi elementi u stanu savršeno su usklađeni sa pariskom elegancijom. Izuzetno prijatno okruženje, idealno za miran svakodnevni život u Gradu svetlosti i odličan primer kako se može kombinovati neophodna praktičnost sa elegantnim linijama.

Više fotografija stana pogledajte u galeriji!

Povezane teme

02.12.2023 Enterijer

10 pametnih načina da mala dnevna soba postane veća

Mala dnevna soba ne mora da bude zagušljiva, pa samim tim definitivno ne treba praviti kompromise u pogledu stila i boja za najbolji vizuelni izgled.

30.11.2023 Enterijer

Šareni tonovi u kombinaciji sa drvetom unose toplinu, udobnost i poseban stil u svaki enterijer

Kombinacija šarenih tonova sa drvetom može rezultirati enterijerom koji je istovremeno bogat teksturama i paletom boja, pružajući prijatan kontrast i usklađenost.

28.11.2023 Enterijer

Mala spavaća soba može biti lepa ukoliko joj obezbedite ovih 5 stvari

Spavaće sobe su sjajni prostori za kreativnost sa dizajnom i dekoracijom. To je zato što postoji mnogo mogućnosti za igru sa bojama, šarama, nameštajem, osvetljenjem i razmerom. Al...

26.11.2023 Enterijer

Do luksuznijeg predsoblja u samo 7 jednostavnih koraka

Ulaz je neka vrsta najave za ostatak vašeg doma, pa ga samim tim ne smemo zanemariti već ga trebamo obogatiti upečatljivim elementima koji stvaraju ugodnu dobrodošlicu.

24.11.2023 Enterijer

Tamni podovi u enterijeru: savršen način da unesete malo drame u svoj dom

Oni koje se ne plaše eksperimentisanja, i odaberu taman pod, uživaće u sofisticiranom i elegantnom, ali i toplom izgledu svojih novouređenih prostorija.

22.11.2023 Enterijer

Stilizovanje enterijera za hladnije dane: saveti za stvaranje tople atmosfere

Stvaranje tople i ugodne atmosfere za hladnije dane je izuzetno važno kako biste se osećali prijatno i udobno u svom domu tokom zime. Zimski dekor enterijera donosi čarobnu atmosfe...

20.11.2023 Enterijer

Greške koje pravimo pri uvođenju skandinavskog stila u dizajn enterijera

Moderan, minimalistički i udoban – to je skandinavski kućni dekor. Njegove oštre linije i čiste ravne površine navode vlasnike kuća (pa čak i dizajnere) da ga prigrle svom snagom,...

16.11.2023 Enterijer

Praktični saveti za korišćenje ogledala u dizajnu enterijera

Ogledala mogu učiniti da soba izgleda veća. Strateški postavite ogledalo i ono može trenutno da „proširi“ prostoriju, stvarajući iluziju više prostora i unoseći više svetlosti. To...

14.11.2023 Enterijer

Ispunite svoj enterijer energijom: koristite tople boje za povećanje produktivnosti

Pokazalo se da tople boje, odnosno nijanse crvene, narandžaste i žute stimulišu čula, nudeći i udobnost i inspiraciju. Drugim rečima, dodavanje toplijih nijansi ima pozitivan učina...

10.11.2023 Enterijer

Ispoštujte ovih 7 pravila i enterijer će raditi za vas!

Dizajn enterijera je često shvaćen samo kao estetski aspekt našeg doma, ali njegova važnost seže mnogo dublje od toga. Ono što može izgledati kao jednostavan izbor boje zidova ili...

08.11.2023 Enterijer

Najtopliji trendovi u dizajnu enterijera 2024.godine

Pratili smo najbolje u industriji enterijera i primetili nekoliko ponavljajućih trendova u uređenju doma i uzbudljivih novih talasa koji dolaze! Svet dizajna enterijera će svakako...