Šik stan u Parizu ističe se svojom jedinstvenom elegancijom

Njegovo iskustvo u oblasti arhitekture može biti relativno malo, ali Fabrizio Casiraghi je jasno pokazao dizajnerski talenat koji ga odlikuje.

Talentovan i kreativan, u gotovo svakom poslu bira ravnotežu između klasičnog i modernog dizajna, budući da prvo uzima u obzir potrebe i razvojne mogućnosti svakog prostora. Nedavno je ovaj dizajner kreirao stan u Parizu, koji je potpuno renoviran i sada izgleda kao nov. Vlasništvo je mladog para, koji prvi put planira zajednički život.

Nakon dugih dogovora i istraživanja, dizajner i vlasnici došli su do filozofije koju će stan slediti nakon preuređenja: najsavremenije okruženje, koje uključuje rafiniranu funkcionalnost za apsolutnu udobnost u načinu života para, ali i šik linije u dizajnu koje bi napravile razliku i dale mu neodoljiv karakter.

Dakle, dobro urađeno, s tim što je dizajner stavio veliki naglasak na minimalistički pristup dizajnu, koji bi tada obezbedio besprekoran krajnji rezultat. Izbegavao je preterivanja i nepotrebne ukrasne elemente, koji su mogli delovati samo negativno i pokazao interesovanje za moderne i čiste linije, izuzetno praktične i impresivne.

Kako što možemo videti na fotografijama, omiljena boja para je zelena, što im je išlo u prilog, jer je to trendi boja koja je poslednjih godina bila u centru pažnje i definitivno će nas i dalje oduševljavati. Vidimo da zelena ima svoje mesto u skoro svakoj prostoriji - od dnevnog prostora i kuhinje, do spavaćih soba i kupatila sa malim detaljima.

Istina je da se cela vibracija koja se stvara odnosi na super luksuzni stan, a možda je to zbog elegancije koja karakteriše zelenu u ovoj nijansi koja je izabrana za enterijer. U međuvremenu, zlatni dodaci na zidovima i površinama deluju kao bonus celom dizajnu, nadograđujući ga i čineći da odiše modernizmom, koji je od početka bio ključni element u dizajnu. Istovremeno, pojavljuju se dodiri umetnosti u sličnim tonovima i stvaraju umetnički i vrlo elegantan rezultat.

Svi elementi u stanu savršeno su usklađeni sa pariskom elegancijom. Izuzetno prijatno okruženje, idealno za miran svakodnevni život u Gradu svetlosti i odličan primer kako se može kombinovati neophodna praktičnost sa elegantnim linijama.

Više fotografija stana pogledajte u galeriji!

Povezane teme