ŠARENI ENTERIJER U ŠPANSKOM STILU

Sevilja, glavni grad Andaluzije, poznata je po bogatoj istoriji, koridi, Seviljskom berberinu, rodnom mestu Don Žuana i mavarskoj arhitekturi...

Danas vam predstavljamo jednu neverovatnu šarenu kuću koju je teško opisati u samo nekoliko reči. Ova kuća kombinuje istinski rustični šarm, ljubav prema arhitekturi, boje i karakter, sa istorijom i umetničkim talentom.

Šetnjom kroz ovaj dom videćete lepe dekore od terakote i sjajne karakteristike ovog šarenog enterijera, koja je puna života. Izvan možete naći zidine u dvorištu koje imaju obilje španskog stila. Mala pećina od krečnjaka formira neobičnu središnu tačku, a bazen je odličan način da se rashladite tokom letnjih meseci. Stubovi i lukovi pružaju hladovinu i dodaju šarm ambijentu. Ova šarena kuća je savršena za život tokom leta.

Delovi kuće datiraju iz sedamnaestog veka i možete videti istoriju svuda, ručno pletene stolice od pruća i lustere iz Maroka u nekim sobama. Ova lepa i živopisna kuća ima dosta prirodog zelenila, a u svakoj sobi mešaju se umetnost, tkanine i nameštaj raznih stilova. Zajedno stvaraju završni efekat koji je zaista divan.

Šarena kuća u Sevilji nikada neće biti zaboravljena od strane svih koji imaju zadovoljstvo da je posete.

Povezane teme