Šarene karakteristike preuređenog stana u Brazilu

Ako volite boje i šarenilo, onda će za vas ovaj stan, biti odličan primer kako da u sto kvadrata iskombinujete i usaglasite veliki spektar boja i dezena.

Posebno pred početak proleća, kada je pravo vreme za promenu u enterijeru, bilo to krečenje zidova u neku svetliju boju, ili dekorisanje u vidu novih slika i drugih aksesoara, neminovno je da svi težimo nekoj vrsti promene i novine.

Zato nam je svaka ideja i primer dobro došao, jer svakako da iste doprinose inspiraciji i kreativnosti. Posebno je inspirativan stan na fotografijama, koji je odličan dokaz kako u svega sto kvadrata može sve bez mnogo muke da se iskombinuje.

Od kupatila koje je izlepljeno posterima, preko svedenog dnevnog boravka, do kuhinje ukrašene neonskim znacima, sve je u apsolutnom skladu.

Iz hodnika plave boje, koja je inače proglašena za boju 2020. godine, direktno se ulazi u dnevni boravak i kuhinju, gde preovladavaju drveni akcenti.

Na međi dnevnog boravka i trpezarije nalazi se ljuljaška, koja zasigurno evocira nostalgične uspomene detinjstva.

Kuhinja je sivih elemenata, ali je ukrašavaju i neonski znaci zanimljivih natpisa. Sve prostorije ukrašene su umetničkim delima u vidu slika i fotografija, a posebnu pažnju svakako da zaslužuje kupatilo koje je celo izlepljeno šarenim posterima.

Ipak, fotografije će vam preneti bolji utisak, te obavezno prelistajte galeriju.

S.B.

Photo: Decoist.com

Povezane teme