Porodični stan sa vertikalnom baštom

Savršen za malu porodicu, ovaj stan u Ukrajini je zamišljen sa pogledom koji se fokusira na široku panoramu grada i reku Dnjepar...

Ukrajinski dizajn tim SVOYA studio osmislio je enterijer u kom će se mladi bračni par i njihovo dete osećati spokojno i udobno. Inspirisani rekom, ukrajinski dizajneri želeli su da zadrže moćnu vezu između prirodnog i urbanog života, tako da su ukrasili dnevni boravak vertikalnim vrtovima.

Prostori između prozora gde se vidi užurbani grad, bili su savršeni da se stvori jaka veza između spoljašnosti i enterijera. Preplavljen prirodnom svetlošću, danju ovaj moderan porodični dom u Dnjepropetrovsku nudi inspirativan niz elemenata koje možete primeniti kada se useljavate u novi stan.

Prirodni materijali i boje su korišćeni ne samo da oblikuju glatki moderni dizajn, već i da stvore bliskost sa prirodom. Male sobe su udobne i osvežavajuće u isto vreme, jer prikazuju savremenu mešavinu dizajna unutar minimalističkog okvira. Spavaća soba ima velike prozore sa pogledom na grad, a roze i plava dečja spavaća soba prikazuje osećaj ravnoteže i lepote koja raste sa detetom.

Zamislite da živite u stanu gde vertikalne bašte krase vaš prostor tokom dana i noći, a ujedno potenciraju bolju i stalnu vezu sa prirodom.

Povezane teme