Peći koje stvaraju izuzetnu atmosferu

Više slika

Više slika

Ukoliko želite da grejete svoje domaćinstvo tokom zime i kreirate predivnu prazničnu atmosferu, kombinujući pritom lepotu i praktičnost, MZC šporeti/kamini su pravo rešenje za vas...

MZC kamini i šporeti koriste pelet kuglice kao gorivo, ali pružaju prirodan i prijatan plamen sličan onom koji nastaje u kaminima i pećima koji koriste drvo za ogrev.

Zahvaljujući posebnoj brizi prema estetici, pazljivom i smislenom dizajniranju dotoka vazduha i elektronskoj kontroli sagorevanja, MCZ proizvodi koji koriste pelet kuglice ne nude samo sve prednosti vezane za pogodnosti prilikom upotrebe ovog goriva, već takođe omogućuju jedinstven i predivan plamen.

MCZ opseg grejnih tela utopljava i osvetljava, ali i estetski ulepšava domove istim šarmom kao i vatra nastala od drveta, pretvarajući se u veoma praktičane proizvode koji garantuju efikasno i čisto sagorevanje.

DECO

Plamen pelet kuglica koji evocira magične vatre nastale izgaranjem drveta.

Tehnologija peleta je u ovom slučaju kombinovana sa elegantnim retro izgledom, inspirisanim drvenim proizvodima u tradicionalnom stilu. Plamen je veliki i zadovoljavajuć, takođe pružajući estetski efekat vatre koja za gorivo koristi drva.

Zahvaljujući njegovim sadržanim sveukupnim dužinama i prisustvu vrhunskih dimnjaka, ovaj proizvod je savršeno rešenje za optimizaciju životnog prostora. Na primer, ovaj kamin može biti savršeno uklopljen u već postojeće mesto i dok automatski unosi dodir Britanskog šarma, istovremeno predstavlja efikasno rešenje za grejanje prostora.

Deco je dostupan sa prilagođenim gvozdenim finišima ili, kao mnogo rustičnija alternativa, emajliranim čelikom zelene boje.

VIVO 90 PELLET

Ovo je pelet kamin koji proizvodi veći i prijatniji plamen.

Stilizovani kamin sa velikim staklom, još većim i mnogo privlačnijim plamenom. Ovaj proizvod može biti kombinovan sa Comfort Air® sistemom radijatora kako bi zagrevao nekoliko prostorija, pa čak i one koje nisu fizički spojene. Liveno crno gvožđe je dominirajući materijal od koga je peć kreirana. Paljenje je omogućeno automotski putem Active+ daljinskog sistema, dok sobni termostat dolazi kao standard u ovoj ponudi. Ovaj kamin može biti ugrađen bliže podu. Funkcija koja onemogućuje dotok vazduha pruža korisnicima mogućnost da prekinu nužnu ventilaciju i time prebace peć na tihi režim rada.

AIKE

Aike je pelet peć koja je u stanju da maksimalno zaštiti od zimskih hladnoća.

Ovo je peć koja isto kao i njeni prethodno pomenuti rođaci koristi pelet kuglice kao gorivo i kreirana je od veoma debelog farbanog čelika, sa flanelnim finišima čelične rešetke smeštene na njenom vrhu, kroz koju je omogućeno emitovanje toplog vazduha, ali i ubacivanje dodatnih pelet kuglica.

Zahvaljujući svojoj potpuno zaptivenoj strukturi, ova peć funkcioniše bez ikakvog dodatnog konzumiranja kiseonika iz prostorije u kojoj je instalirana i stoga je potpuno savršena za ugrađivanje u sve dobro izolovane i energetski efikasne domove.

N.Đ.

Povezane teme

17.05.2024 Enterijer

Svetlost, prostranost i optimizam: sve zahvaljujući belom enterijeru

Možda zvuči kao najjednostavnije ukrašavanje sobe, ali dobijanje potpuno belog enterijera zapravo predstavlja pravu malu umetnost.

15.05.2024 Enterijer

Jednostavni, funkcionalni i korisni: minimalistički enterijeri

Izvan njegovih čistih linija i nezagušenih prostora, minimalizam se takođe odnosi na funkcionalnost - filozofiju koja promoviše ideju da "manje znači više" ne samo u smislu vizueln...

13.05.2024 Enterijer

Enterijer koji opušta i umiruje

Kreiranje enterijera koji umiruje i opušta je zapravo stvaranje utočišta od svakodnevnih stresova, i to onog koje promoviše opuštanje, obnavljanje energije i osećaj blagostanja.

11.05.2024 Enterijer

Ideje za sivi i beli izgled spavaćih soba

Ovi neutralni tonovi donose sa sobom ne samo estetsku privlačnost već i funkcionalnost, omogućavajući vam da stvorite prostor koji odražava vašu ličnost i stilski senzibilitet.

09.05.2024 Enterijer

Kreiranje životnog prostora koji odražava vašu ličnost i stil

Stvaranje životnog prostora koji je u skladu sa vašom ličnošću i stilom nije samo praćenje najnovijih trendova u uređenju kuće; radi se o stvaranju okruženja koje se čini jedinstve...

07.05.2024 Enterijer

Kreativne ideje za personalizaciju stana bez velikih troškova

Pristupačne ideje za dizajn enterijera ne moraju da budu ograničavajuće, a svakako imaju potencijala da budu i jako kreativne i originalne.

05.05.2024 Enterijer

Moderni i elegantni stanovi u potkrovlju – i razlozi zašto ih volimo

Stanovi u potkrovlju postali su standard u urbanim sredinama. Osim činjenice da su jedino moguće rešenje u već prenatrpanim gradovima, oni su ujedno i savršeno mesto za stvaranje i...

03.05.2024 Enterijer

Nordijski dizajn može učiniti svaki mali stan velikim

Nordijski dizajn stvara prozračan prostor u kome se njegovi stanovnici mogu osećati opušteno, a gosti biti dočekani širokogrudom dobrodošlicom.

01.05.2024 Enterijer

5 saveta za luksuzniji izgled dnevnog boravka bez velikog troška

Sa strateškim planiranjem i pažnjom na detalje, možete transformisati svoj prostor u sofisticirano utočište koje izražava eleganciju bez velikih troškova.

29.04.2024 Enterijer

Trendovi u dizajnu enterijera: da li ih ponekada treba zanemariti?

Iako je primamljivo pratiti najnovije modne trendove, uključivanje elemenata koji održavaju svoju privlačnost tokom godina osigurava da dom ostane funkcionalan i moderan.

27.04.2024 Enterijer

Osvetlite svoj enterijer sa stilom: saveti za stvaranje udobnijeg doma

Bez obzira da li se trenutno bavite uređenjem malog stana ili jednostavno želite da poboljšate prirodno svetlo u svom domu, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da postignete sve...