Moderna kuća na jezeru renovirana tako da zablista!

Ova (sada moderna) kuća na jezeru izgrađena je davne 1966. godine pa je sasvim logičan potez njenih domaćina bilo kompletno renoviranje prostora...

I pritom ne mislimo isključivo na enterijer! Dobar deo posla odnosio se i na rad sa pejzažnim arhitektom kako bi se obogatio celokupan eksterijer i time stvorilo dodatno mesto za uživanje celokupne porodice. Osvežena je kompletna završna obrada, izvršeno je nekoliko glavnih izmena enterijera, ažurirano osvetljenje i postavljen kompletno nov nameštaj što, složićete se, nije bio nimalo lak zadatak.

Pri izvođenju svih ovih radova strogo se vodilo računa da oblik kuće ostane netaknut, ali je učinjen zaista veliki posao na osvetljenju, završnoj obradi, opremanju i pejzažu, pa se sada slobodno može reći kako ovaj moderni dom u sebi sadrži enterijer inspirisan sredinom veka. Dva sprata, nekoliko pomoćnih zgrada, kao i veliki stakleni deo sa spa centrom, teretanom, dnevnim boravkom i kuhinjom sada ovaj dom čine idealnim mestom za život!

Najlepši deo prostora svakako predstavlja prostrana dnevna soba koja nosi neutralnu paletu boja i ukrašena je specifičnim umetničkim delima. Ruku pod ruku sa njom ide i trpezarija koja je u potpunosti umotana u drvo, što joj daje ugodnu atmosferu i stil brvnare.

photo: Haris Kenjar

Povezane teme