Enterijer jednog vrtića u Beogradu

Svako ko je roditelj želi da njegovo dete pored vrhunske usluge u vrtićima, odrasta i u lepom okruženju...

Vrtić Panda je jedan od najlepših dečijih ustanova u Beogradu. Prostire se na dva sprata, ima terasu i dvorište gde će vaše dete uživati.

Ovo je prvi porodični vrtić, renoviran od toplog porodičnog doma u kojem, kako vlasnici kažu, dete će se osećati sigurno, srećno i ušuškano kao kod svoje kuće. Ova kuća je adaptirana i prilagođena svojoj novoj nameni. Kuća se prostire na 300 kvadratnih metara i veoma je prostrana. Dvorište je uređeno tako da će svako dete uživati u bojama i biljkama oko njega.

Boje koje krase ovaj prelep enterijer su nežne i prijaju svačijem oku, tako da će se u ovakvom okruženju dete sigurno opuštati. Boja koja preovladava na zidovima jeste snežno bela, ali vrtić ne izgleda „sterilno“. Sa pametnim krečenjem i akcentovanjem pojedinih delova zidova u nežno plavu ili zelenu, ovaj vrtić je postao pravo veselo mesto za decu. Detalji poput zelenog drveta, crteža sela, životinja ili jednostavnih i prelepih plavih i belih oblaka po zidovima upotpunjuju dečiji ambijent, što je dokaz da je dovoljan samo mali detalj na zidovima kako bi se napravio kontrast i prostor učinio lepšim.

Detalji u ovom uređenju su jednostavni i vlasnici ovog vrtića su znali kako treba da iskoriste prostor, boje i svetlo, a da je sve to funcionalno, veoma toplo i prijatno za jedan dečiji kutak.

Bela, nežno roze, zelena, plava i žuta su kombinovani sa svetlim drvetom u enterijeru, a to je pun pogodak. Bela otvara prostor, čini ga čistijim, lepšim i svetlijim, a boje koje smo pomenuli čine prostor zanimljivijim i nesterilnim.

Vrtić je uređen nameštajem koji radi po istoj „formuli“. Snežno beli elementi sa šarenolikim detaljima koji upotpunjuju i uveseljavaju ovaj prostor.

Kupatilo sa blago sivim pločicama i efektnim detaljima, koje je možda i najvažnije mesto kada šaljete vašu decu u vrtić, je uređeno po standardima i prilagođen maloj deci. Plave sitne pločice između dva umivaonika, kao i detalji poput zelenog tepiha i ogledala, u zanimljivim oblicima, razbijaju sivilo i čine prostor bajkovitim.  

Svaka prostorija je karakteristična po usklađenim bojama i namenama, a sigurni smo da će se vaše dete ovde osećati kao kod kuće. 

Za više informacija, posetite: PANDA

Sve dodatne informacije o upisu članova ili proslavi rođendana u rođendaonici Panda, možete dobiti na telefone:

Tel: 011/ 729 00 70

Mob: 065/ 450 61 19

Bistrička 28, Palilula

Radno vreme vrtića Panda: Ponedeljak – Petak od 07h-19h

N.O.

Povezane teme