Enterijer dekorisan u prazničnom duhu

Ovaj prelepi enterijer kuće iz 19. veka u Ontariju, dopunjuje dizajnerov i vlasnikov gosotljubivi pristup proslave praznika...

Kerol Postar veoma često zove sve ljude koji praznike provode sami da zajedno uživaju u prijatnim obrocima, vinu i prijateljstvu. Prilikom ovih okupljanja, Postarova koristi svoje najbolje pribore za jelo, kineski porcelan, predivne tacne u obliku lista, bokale za vino sa zlantim finišima i plave vinske čaše. Svake godine, ova dizajnerka postavlja pozornicu za neverovatnu proslavu Božića i Nove godine, koja je postala njena glavna i prelepa tradicija.

Svi posetioci ovog doma mogu uživati u zaista izvanrednom okruženju koje predstavlja rezultat vizije njegovog vlasnika, inače veoma svesne i prepune poštovanja prema prošlosti, ali i istorijskom karakteru svog doma. Kada se preselila u svoj novi dom, zajedno sa svojom voljenom mačkom, pre oko tri godine, Kerol je redizajnirala prostor sa namerom vraćanja njegovog starog estetskog šarma. Iako su glavne promene učinjene, najvažniji arhitektonski elementi su dodati ili brižno očuvani. Vlasnica je održala jednostavnost originalnih detalja u svom domu i elemenata koji sada donose nove dimenzije i stavljaju krunu na celokupnu šemu dizajna u enterijeru.

Kao što njena kuća i pokućstvo indiciraju, Kerol poseduje veliki talenat kada je reč o pravilnom dekorisanju i očuvanju predmeta koji iza sebe poseduju veliku priču. Potraga za pravim dizajnom enterijera predstavlja izvanredan osećaj za estetiku i potrebno je sklopiti sve njegove odvojene segmente u jednu celinu. Kreiran u stilu Regency koliba, ovaj dom poseduje brojne klasične karakteristike koje su reflektovane iz tog perioda. Visoki plafoni, veliki francuski prozori i ukrasne lajsne finiširani su belom bojom i uvećavaju ukupnu eleganciju ovog enterijera.

N.Đ.

Izvor: StyleatHome

Povezane teme