Elegantan enterijer malog stana

Kada se moderan dizajn susretne sa funkcionalnošću, nastaje stan koji je zaista spektakularan...

Mali i udoban dom kreiran od strane BHDM studija predstavlja ove dve komponente u najlepšem svetlu. Sa veoma lepim akcentrnim komadima, kao što su elementi osvetljenja sa pozlaćenim difuzorima, konvencionalan i moderan nameštaj sa metalnim bazama uglađenog dizajna i jednostavnim, ali dopadljivim, umetničkim predmetima nastao je enterijer koji će svako znalačko oko svrstati u izuzetnu garsonjeru savršenog dizajna.

Jednostavan umetnički dekor sa crnim i belim obrascima, smešten do peći na drva i ugrađene zidne police, koje mogu učiniti da i najneodlučniji klijenti pogledaju još jednom i razmisle o kupovini ovog stana. Slobodan protok kroz čitav enterijer, eliminiše zatvorenost, dok njegovi vlasnici održavaju ovaj osećaj komoditeta u nadi da će sledeći upravo ovu karakteristiku tražiti.

Zakoračite u kuhinju i trpezariju, gde se nalaze jednostavni, grubi beli stolovi, odmah do elegantno finiširanih crnih elemenata, gasne peći, dostojne bilo kog profesionalnog kuvara, koji traga za idealnim kuhinjskim prostorom kako bi kreirao svoje sledeće remek delo.

Biljke, pletene korpe i jednostavna, elegantna linija spavaće sobe, pomaže unošenju ujednačenog izgleda i kompletira celokupnu temu doma, koji deluje kao nešto što možete videti jedino u dizajnerskim časopisima. Jednostavani komadi osvetljenja i podne lampe pomažu otvaranju prostora, bez stvaranja sobe koja je previše svetla.

Elegantan, eklektičan i moderan, samo su neki od prideva koje možemo koristiti za ovaj stan. Nameštaj je jednostavan, ali se takođe ističe u svakom prostoru. Otvoren plan prostora sa trpezarijom deluje veoma gostoljubivo za okupljanje porodice i prijatelja. Veoma komforna dnevna soba, poseduje jednostavne komade nameštaja i akcentnih komada, koji vizuelno spajaju prostor.

N.Đ.

Povezane teme