Dnevna soba QUADRO

Jedan od noviteta kompanije Matis za 2015. godinu je Quadro, dnevna soba projektovana po poslednjim svetskim standardima.

Quadro dnevna soba namenjena je za sve veličine prostorija. Pet Quadro elemenata pružaju vam neograničen broj kombinacija vaše dnevne sobe.

Quadro TV komoda, prijatnog i modernog dizajna i dužine od 200cm pruža savršen prostor, na koji pored TV aparata možete smestiti i propratnu tehniku. Metalni nogari i sakrivene ručke Quadro TV komode daju poseban ton elegancije.

Quadro OV1F je otvorena polica, koja svojom konstrukcijom i rasporedom polica pruža više nego dovoljno prostora za vaše knjige, dekorativne predmete i slično.

Širina od 50cm i visina od 196cm sa staklenim krilom, omogućava višenamensku primenu Quadro staklene vitrine.

Tu je i Quadro 4V, viseći element Quadro dnevne sobe nesvakidašnjeg dizajna. Sastoji se od četiri ista dela predviđena za ostavinski prostor, a savremeni dizajn omogućio je veoma lako otvaranje vrata bez ugrađenih ručica.

Police Quadro, neizostavni deo svake dnevne sobe dužine su 107cm i, zahvaljujući modernom dizajnu, veoma lako se montiraju na bilo koji zid.

Quadro dnevna soba izrađuje se u dva, na tržištu nova dezena – zlatni hrast i tamni orah.

Savremeni dizajn i konstrukcija Quadro dnevne sobe, pored kvaliteta i prijatnog izgleda doprinela je i tome da cena bude više nego povoljna. Dva metra dnevne sobe Quadro (TV komoda, viseći element 4V i dve Quadro police) koštaju samo 29.160 dinara.

Više informacija možete pronaći na sajtu proizvođača matis.rs

Povezane teme