Vedre i inspirativne osunčane žute dnevne sobe

Nakon svih dešavanja u protekloj godini, dodir boje Sunca je upravo onaj koji nam je svima preko potreban.

Ovo je jedan od razloga zbog kojih je žuta boja odabrana za boju 2021. godine. U nadi da koračamo ka nekoj lepšoj i svetlijoj budućnosti, okupili smo za vas na jednom mestu inspiratvne ideje za dekor vašeg dnevnog boravka u žutom tonu. Različite nijanse ove boje daju vam mogućnost da budete krativni i primenite je u različitim stilovima uređenja.

ŽUTI ZIDOVI

Žuti zidovi koji se protežu širom vašeg dnevnog boravka ili samo jedan akcentni žuti zid, najbolji su način da osvežite vaš enterijer. Sve što treba da uradite jeste da odaberete nijasnu žute boje koja vas najviše privlači i da ocenite koliko nje zapravo želite u svom okruženju. Od sasvim blede žute do senf varijanti, u manjem ili većem obimu, u vidu panela, tapeta, pločica ili jednostavno boje, na vama je da odlučite.

ŽUTI DEKOR

Ako ne želite da preterate sa žutim kolorom možete samo mestimično da ga iskoristite u svojoj dnevnoj sobi. Unesite u nju prelepu zidnu umetnost u žutom tonu, zavese, tepihe ili dekorativne jastuke, ogledala ili lampe i stvorite vrlo interesantan prikaz.

ŽUTI NAMEŠTAJ

Ukoliko ste spremni za osunčanu žutu avanturu u svom enterijeru, možete poželeti dobrodošlicu u svom domu nekim zanimljivim žutim komadima nameštaja. Tapaciane žute sofe, fotelje, komode, noćni stočići, stolovi i stolice, kao i pleteni otomani savršeni su za isticanje vašeg istančanog ukusa.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme