Unesite dozu Italije u svoj ambijent uz pomoć mirisa

Mirisi određuju nematerijalnu arhitekturu našeg života… Oni bude emocije i uspomene, prate brojne trenutke i predstavljaju niti koje povezuju prošlost sa sadašnjošću na sasvim jedinstven način.

Mirisi vam mogu instant promeniti raspoloženje; ako se osećate umorno, oni vas mogu oživeti, ukoliko ste tužni, oni vas mogu razvedriti, mogu vam pomoći da se opustite, koncentrišete, osetite senzualno i poželjno.

Parfemi nam daju pravu injekciju samopouzdanja, vatrenosti, moći i odvažnosti, inspirišu nas da ostvarujemo svoje snove, osvojimo ono naizgled neosvojivo i ostavimo iza sebe trag, koji niko neće moći da izbriše. Kako kaže Merilin Monro, “Ne postoje žene koje ne vole parfeme, već samo one koje nisu pronašle pravi miris za sebe”. Parfemi su jedinstvena stvar, koja menja svoje lice u dodiru sa hemijom našeg tela, stvarajući tako lični pečat koji je samo naš.

Poput parfema iz industrije lepote koji nas osvajaju svojim moćnim aromama, mirisi za naše enterijere imaju sličan efekat. Oni su sveprisutni, snažni i olfaktorni, budeći u nama uspomene za koje smo možda i pomislili da su zaboravljene.

Ekskluzivni parfemi za dom koje potpisuje Locherber Milano, dizajnirani su da svaki kutak i situaciju učine posebnom. Kao unikatna i sveobuhvatna remek dela, oni su nastali kao rezultat više od 40 godina iskustva u ovom polju.

Možemo slobodno reći da parfemi za enterijere predstavljaju sasvim novi koncept finog života, koji znanje prenosi u dimenziju umetnosti, baziranu na italijanskoj kreativnosti. Ovaj slavni brend je u konstantnoj poteri za harmonijom, koja se generiše kao idealni balans svih pet čula, ponekad uključujući i ono šesto – tatarhajsku i primitivnu snagu svakoga od nas, koja nas vodi na putu prema lepoti i dobrostanju.

Svi Locherber Milano parfemi za dom ponuđeni su u ručno oslikanim staklenim bočicama, sa različitim tipovima zatvarača koji nas asociraju na klasične dekorativne umetnosti, prirodne forme, i slično tome. Sa etiketama kreiranim od žakarda i finog drveta, ovi mirisi su oličenje detalja koji su do tančina istraženi – ništa u njihovom stvaranju nije prepušteno slučaju. Difuzeri u kojima se nalaze eterični mirisi kreirani su kao dekorativni komadi koji postaju integralni deo svakog enterijera.

Strast prema antičkoj i modernoj umetnosti primenjena je u svetu parfema za enterijere, sa setom detalja koji stvaraju unikatni komad. Nijedan miris nije sasvim isti, jer svaki od naših domova ima svoj autohtoni, urođeni ambijent. Upravo zbog toga, nastaje kombinacija koja je svojstvena samo njemu.

Kao porodična kompanija, koja ima čak tri generacije nasleđa, Locherber Milano se ponosi svojim korenima, kao i spojem italijanske strasti i švajcarske preciznosti. Nudeći specifični etos, oni nas odvode u svet mašte, u kom svako naše čulo biva opčinjeno.

Ukoliko želite da ostvarite sve svoje snove pažljivo kreirajući svoj ambijent po kom će vas pamtiti, predlažemo vam da posetite www.mermeta.rs ili prodajni salon kompanije koji se nalazi u u ulici Omladinskih brigada 86E/lok. 2,West 65 u Beogradu i otkrijete sasvim novi svet mirisa...

Foto: Instagram 

Povezane teme