Svaki superheroj u svom domu želi Marvel tepihe

Kompanija Ruggable se pobrinula da domove Marvel-fanova širom sveta obogati neverovatno kreativnim tepisima koji su pritom i neverovatno laki za održavanje.

Unesite Marvel univerzum u svoj udoban dom pomoću ovih simpatičnih prostirki inspirisanih likovima, kostimima i stripovima koji čine legendarni svet superheroja. Bez obzira da li više volite Spajdermena, Kapetana Ameriku, Hulka, Crnu udovicu ili Iron Mana, Ruggable ima “osvetničke” prostirke za sve vrste fanova.

Od smelih tepiha sa Marvel logotipom i dizajna inspirisanih stripovima do suptilnijih dezena sa legendarnim Marvel slikama, ovi tepisi će izgledati dobro u svakoj prostoriji u vašem domu. Dovoljno su raznovrsni da upotpune svaki stil dekoracije doma, a verovatno najbolja stvar u vezi svakog modela jeste što je načinjen od vodootpornog materijala tako da ne morate brinuti da ćete ga uništiti.

photo: ruggable

Na kraju krajeva, gde ste videli superheroja koji se plaši mrlja?

Ako ipak napravite nered ili prolijete nešto na svoj super-tepih, jednostavno uklonite prekrivač sa podloge za prostirku i stavite ga u mašinu za pranje veša. Ovo je prilično cool super-moć, morate priznati!

Odlučite se za jedan od suptilnijih dizajna tepiha Marvel Avengers u dnevnoj ili spavaćoj sobi za nenametljiv izgled inspirisan vašim omiljenim super herojima. Ili sebi i svojim mališanima kreirajte sobu sa Marvel temom od poda do plafona, a izgled upotpunite tepihom sa grafičkim dizajnom inspirisanim Crnim panterom, Hulkom ili Doktorom Strejndžom.

Bez obzira na vaš izbor, Marvel tepih je savršen način da pokažete svoju ličnu super-moć: dobar i originalan ukus za kreativno uređenje doma!

photo: ruggable

Povezane teme