Ukrasna ogledala za savršenu dekoraciju doma

Pravilan izbor efektnog i originalnog ogledala predstavlja najbrži način da se i najsumorniji ambijent pretvori u mesto za uživanje.

Lepa i funkcionalna, ukrasna ogledala su jednostavan dodatak svakoj sobi. Bilo da je reč o zidnim ili podnim ogledalima, jedno je sigurno – ovo je sastavni deo kućnog dekora koji će više puta u toku dana privući vaš pogled i imati vašu punu pažnju.

Bar na nekoliko minuta.

Danas ogledala dolaze u svim mogućim veličinama i oblicima, poput zaigranih geometrijskih oblika i cvetnih dezena koji su standardno i najpopularniji. Ipak, za one koji su u potrazi za jednostavnijim dizajnom i modernim glamurom, neizostavna su velika (čitajte - što veća) podna ogledala sa zlatnim, srebrnim ili mesinganim ramom.

Predviđena da pasuju svakom domu ali i svakom budžetu, ukrasna ogledala imaju ulogu ne samo da ulepšaju enterijer već i da prošire izgled celokupnog doma a da mu istovremeno daju i neku posebnu dubinu. Zato ih obavezno treba uključiti u dekoraciju, nevezano da li se radi o pravougaonom, kockastom ili okruglom obliku – sve ove varijante predstavljaju sjajno rešenje koje umanjuje napor a obezbeđuje jak utisak.

Mi vam danas donosimo par predloga koje možete iskoristiti ukoliko ste u potrazi za novim ogledalom. Proverite našu malu galeriju i “ukradite” neku ideju, sigurni smo da će vam vaš dom biti zahvalan.

Photo: finnishdesignshop

Povezane teme