Savršena kolekcija kuhinjskog porcelana

Čuveni modni brend, koji se bavi kreiranjem garderobe i aksesoara, Hermes, odnedavno je postao deo enterijera i kuhinjskih polica, prenoseći svoje iskustvo na potpuno viši nivo...

Ako želite da ulepšate svoju kuhinju ponudama iz Hermes asortimana, morate znati da je ovaj brend upravo lansirao svoju ekskluzivnu kolekciju, koja odiše klasom, prefinjenošću i jednostavnošću u njenom najboljem ruhu.

Kolekcija imena A Walk in the Garden, kreirana je od izvanrednih komada porcelana i svoju inspiraciju duguje proleću i eklektičnim tonovima leta. Svi tanjiri, činije, šoljice za čaj i čajnici, poseduju teksture lišća, svetne dezene i veoma lepe geometrijske obrasce, vraćajući nas u neka skromnija i pitomija vremena, kada su ljudi odlazili svakodnevno na piknike sa gepecima i korpama prepunim raznih poslastica.

Unikatna kolekcija porcelanskih aksesoara predstavlja ručni rad zanatlija ilustratora, Najdžel Pike, koja svojim botaničkim motivima pruža mogućnost opremanja naših enterijera i kuhinja servisima za uživanje u hrani i piću na koje možemo biti ponosni.

Novi asortiman Hermes posuđa skoro je predstavljen tokom događaja u njujorškoj šarenoj pop-up kafeteriji, koja je postavljena unutar Hermes butika na Madison Aveniji. Kao deo izlaganja, predmeti iz ove kolekcije bili su predstavljeni na kolicima, kako bi se posebno naglasila grafika svih komada, kao i njihove boje retro inspiracije.

Svi predmeti iz ove Hermes kolekcije dostupni su za kupovinu u njihovim odabranim prodavnicama i namenjeni svima koji žele elegantne porcelanske predmete koji mogu ulepšati sve trenutke vezane za kuhinju i uživanje u omiljenim obrocima ili toploj šoljici omiljenog napitka.

Hermes kuhinjska kolekcija unosi vedrinu i prirodne detalje u živote kupaca, omogućujući idealan balans modernim i ponekada, previše jednostavnim prostorijama, svojim savršenim kvalitetom i akcentnim sjajem materijala od koga je kreirana.

N.Đ.

Izvor: Robbreport

Povezane teme