Rafinirani pink-crni dekor u spavaćoj sobi

Predstavljamo vam danas jednu rafiniranu kombinaciju boja koja će vašu spavaću sobu učiniti stilskom.

U pitanju su neodoljivi pink i crni tonovi, koji jednostavan prostor pretvaraju u elegantan i prefinjen. Ako ste ove jeseni rešili da svojoj spavaćoj sobi podarite nove boje, one koje će je preobraziti, pink i crne nijanse su kao stvorne za vas. Zavirite sa nama u famozni svet dekora spavaće sobe u bojama koje naglašavaju vaš istančan ukus.

STILOVI I BOJE

Pink boja nam dolazi u spektru predivnih nijansi. Od svetlijih, preko pastelnih pa sve do akcentnih i zaista tamnih nijansi koje stvaraju spektakularan utisak. Boja rumenila, ružičasti tonovi i praškaste nijanse u centru su zbivanja ove sezone. Kada je reč o crnoj boji, vaš izbor mogu biti hladni mat tonovi ili sjajni koji prelamaju svetlost po sebi. Crna boja ističe lepotu pink tonova, i obratno pink nijanse daju crnim površinama elegantan iskaz. Kako bi postigli željeni izgled prostora, opredelite se za umereno korišćenje obe boje. Spavaćoj sobi svakako možete dodati i neke neutralne tonove i bele finese koje će ublažiti efekat dramatičnosti. Srebro i zlato su poželjni u ovakvom prostoru za stvaranje osećaja elegancije.

Što se stilova tiče, pink i crne nijanse savršeno izgledaju u glam spavaćim sobama. Pored ovog stila, minimalistički, savremen, vintage i shabby chic stil mogu se pokloniti pred ružičastim i crnim dekorom.

DEKOR I NAMEŠTAJ

Crni akcentni zid je najočigledniji izbor pri dekoru spavaće sobe. U tom pogledu potražite tapacirani nameštaj u pink tonovima, ukrasne jastuke ili ružičastu posteljinu. Zidna umetnost kojom se proteže pink spektar je idealna za stvaranje inspirativnog prostora. Takođe podne prostirke, prekrivači za krevet i zavese mogu biti u tonovima koji opisuju pink kartu. Prelivajte crne i pink tonove po sobi i stvarajte prostor u kom će zavladati romantika ove jeseni.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme