Pripremamo se za jesen: nova kolekcija predmeta za dom H&M Home

Uoči nove sezone H&M Home predstavlja jesenju kolekciju predmeta za domaćinstvo. Izvor inspiracije za dizajnere bio je čitav niz senzacija koje nam prenose različita čula.

Jesen uskoro stiže i vreme je da se spremite za novu sezonu i kupite udoban topao tekstil, meke jastuke i kućne potrepštine koje će vam pomoći da preživite jesenji bluz i prohladne jesenje večeri. Za sve koji u ovo doba godine sanjaju o toplini doma i udobnosti, brend H&M Home pripremio je novu kolekciju čiji je dizajn inspirisan bogatim spektrom senzacija koje prenose naša čula. Boje, materijali, osvetljenje i mirisi pomažu u stvaranju savršenog kućnog prostora.

Udobni vuneni tepisi učiniće zvuke u prostoriji prigušenijima, teksturirani materijali ukrasnih jastuka i prekrivača daće novi taktilni osećaj, a izuzetne arome sveća i raspršivača ispuniće vaš prostor novim aromama i oterati jesenji bluz.

Kolekcija je izrađena u neutralnim nijansama i naglašena jarko plavim prekrivačima od recikliranog pamuka. Komplet frotirnih peškira, kao i mirisne sveće i difuzeri, učiniće da se u svom kupatilu osećate kao u spa centru. Aroma sveže kafe u apstraktnoj šolji nadahnuće odličan početak dana, dok će doručak poslužen u keramičkim posudama uneti dašak umetnosti i sigurno će celu porodicu okupiti oko stola.

"Ova sezona u H&M Home inspirisana je senzacijama i načinom na koji se osećamo kod kuće. Uz pomoć boja, materijala, osvetljenja i mirisa stvara se poseban kućni prostor u koji želite da uronite iznova i iznova“, kaže šef dizajna u H&M Home.

Povezane teme